9-те авиолинии с най-добро обслужване в икономична класа


9-те авиолинии с най-добро обслужване в икономична класа
Снимка: Pixabay

4298

Нищо друго не може да развали удоволствието ви от полет толкова, колкото междинна седалка. Въпреки това някои авиокомпании се справят с този проблем значително по-добре от други. Компенсирането на недоброто позициониране в самолета с безплатни ястия, напитки и други удобства, дори когато пътувате с билет икономична класа, могат да ви върнат вярата в доброто обслужване и надеждата, че полетът освен необходимост (понякога) може и да е приятно изживяване, пише Mashable. Вижте кои са 9-те водещи авиолинии, между които да изберете, ако ви предстои полет на дълги разстояния, без да се налага да плащате огромни суми за билет първа класа.

1. Air New Zealand. В компанията обичат да казват, че е по-лесно да прелетите от Лос Анджелис (САЩ) до Окланд (Нова Зеландия) отколкото да летите от Западния до Източния бряг на Щатите и имат право, въпреки че разстоянието и времетраенето на първия полет е два пъти по-дълго от втория. Билет икономична класа със самолет на New Zealand ви осигурява вечеря, безплатен филм, удобство за сън и почивка и освежаващо събуждане, когато вече сте на другия край на света. Плодова салата, кифлички с мармалад и чай за следобедна закуска са традиционна част от грижите за удобството на пътниците.

2. Cathay Pacific. Компанията е базирана в Хонконг, но ако планирате да пътувате в тази посока от САЩ, би било много неразумно от ваша страна да не разгледате офертите им за полети. Освен това ширината на седалката в икономична класа е цели 83 см.

3. Etihad. Авиолинията си е изградила репутация на предлагаща ултра луксозни услуги. Основното предимство при пътуване в първа класа си остава по-голямото пространство, с което разполагат пътниците, но все пак компанията не е забравила и своите други пътници, които не могат да си позволят най-луксозните места в самолета. Икономичната класа предлага три основни възможности за избор на курса и горещи десерти.

4. EVA Air. Тайванският авиопревозвач е високо оценен за добро обслужване в различни сайтове, които изготвят класации с най-добрите авиолиния в света. Едно от предимствата на икономичната му класа е, че осигурява по-широки от стандартните седалки, които гарантират по-комфортно пътуване на дълги разстояния.

5. Japan Airlines. Самолетите на Японските авиолинии предлагат на пътниците си дори още повече пространство със своите 86-сантиметрови седалки. Един от пътниците им коментира в SeatGuru, че това, което американските превозвачи наричат допълнително пространство в самолета, Japan Airlines ви го дава дори без да се налага да плащате за него.

6. Korea Airlines. Корейските авиолинии също се нареждат в списъка с компании, предлагащи едно от най-добрите обслужвания по време на полет и което би превърнало и най-дългото ви пътуване в приятно преживяване на достъпна цена.

7. Qantas. Освен всичко друго австралийската авиокомпания предлага на своите пътници и различни развлечения по време на полета, което донякъде компенсира дългите скучни часове в небето.

8. Singapore Airlines. Тази компания винаги е служела за еталон, когато става дума за доволни пътници. Щедрите порции на ястията, личен снекбар, удобни седалки, подплатени с опора за крака и големите топли одеяла са само част от удобствата, които могат да накарат всеки пътник да се почувства почти като у дома си.

9. Thai Airlines. Просторният салон на самолетите им, вкусната храна, вежливият персонал и конкурентните цени правят тайландските авиолинии едни от най-предпочитаните от всеки, който иска да си гарантира комфорт и спокойствие по време на полет.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички