Клиентите на Мтел получават безплатен трафик към Viber и свалят безплатно стикери


Клиентите на Мтел получават безплатен трафик към Viber и свалят безплатно стикери
Снимка:

38288

Телекомът ще предостави възможност за безплатен едномесечен мобилен достъп до приложението, както и до над 350 пакета с Viber стикери.

От 1-ви ноември, в продължение на 3 месеца, клиентите на Мтел ще имат преференциалната възможност да получат безплатен 30 дневен пробен период за 3 GB мобилен трафик до Viber, както и да свалят напълно безплатно над 350 пакета със стикери във водещото чат-приложение по време на тримесечни период на съвместната промоция. Така телекомът и ползваното от над 606 милиона души приложение разширяват партньорството, което започнаха в края на 2014 година. Новината бе обявена на пресконференция в София от Райна Андонова, мениджър "Мобилни услуги и бизнес партньорство" в Мтел и Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа.

Хиляди клиенти на Мтел ползват Viber всеки ден. Мобилният трафик от мрежата на Мтел към Viber пък е над 9 TB на месец.

„За нас е радост и привилегия да имаме ексклузивно партньорство с едно от най-ползваните приложения за комуникация в световен мащаб. Съвместните проекти с Viber утвърждават желанието и амбицията ни да бъдем водещ телеком на пазара, като предлагаме най-добрите услуги на клиентите си“, заяви Райна Андонова. „Настоящото ни сътрудничество ще позволи на клиентите ни да имат достъп до над 7000 стикери на Viber безплатно в рамките на три месеца, като след това те ще останат техни за постоянно“, допълни тя.

“Това е първо по рода си партньорство, което ще предостави на милионите ни потребители в България възможността да използват до 3 GB мобилен интернет към Viber в мобилната мрежа на Мтел напълно безплатно чрез активирането на Viber екстрата към избран от тях Мтел тарифен план. Като добавим и разширения безплатен достъп до над 350 пакета с Viber стикери за всички клиенти на Мтел, ние създаваме една наистина атрактивна оферта, която превръща Мтел в безспорно най-добрата мрежата за ползване на Viber в България”, сподели Атанас Райков.

Между 1-ви ноември и 31-ви януари клиентите на Мтел ще имат възможност да тестват безплатно за 30 дни допълнителния пакет Екстра Viber към избран от тях тарифен план на Мтел. Така те ще получат 3 GB мобилен Интернет към Viber и 100 MB към други дестинации. Включените в момента 2GB безплатен интернет трафик към мобилното приложение във всички планове Мтел безкрай ще продължат да бъдат активни и занапред.

Освен дигиталните продукти, Мтел ще осигури и физически стикери на Viber за всеки потребител, който закупи новия смартфон LG L Bello 2 в промоционалната кампания на телекома, която започва на 1-ви ноември. Клиентите ще могат да ги залепят на смартфона си, чантата или на друг аксесоар, който използват.

В допълнение към партньорството Мтел ще подпомогне инициативата на Viber „MY CITY, MY VIBE”, която кани художници и творчески умове да създадат оригинални стикери, вдъхновени от любимия си международен град. Авторите се насърчават да представят три оригинални проекта, които изваждат на показ положителните вибрации и ярката индивидуалност на любимия им град.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички