УНИКА България пуска ново мобилно приложение с потребителска и застрахователна информация


УНИКА България пуска ново мобилно приложение с потребителска и застрахователна информация
Снимка:

15515

UNIQA 4U, новото мобилно приложение, дава полезна информация за хората в движение

Приложението е безплатно, достъпно за всички и не изисква регистрация

UNIQA 4U предоставя редица улеснения, като например подаване на претенция за обезщетение директно от мобилното устройство и навигация до най-близките здравни заведения, автосервизи и УНИКА офиси

Специално за изтеглилите приложението UNIQA 4U, компанията дава 5% отстъпка от избрани застрахователни продукти до края на февруари 2016 г.

УНИКА, една от водещите застрахователни компании на българския пазар, пуска свое собствено мобилно приложение. UNIQA 4U е интуитивно и лесно за използване и дава разнообразна актуална информация, която ще е интересна за потребителите и отговаря на предизвикателствата на съвременния им лайфстайл.

„Следвайки динамиката на модерните хора, създадохме приложението така, че да бъде максимално полезно за тях, да им бъде лесно достъпен съветник в много житейски ситуации и да предоставя редица удобства, независимо къде се намират. Вярваме, че ролята на една съвременна застрахователна компания е не само да защитава хората, а и да им показва начини, по които могат да си гарантират повече сигурност и да се информират, използвайки модерните технологии” – каза Николай Генчев, Главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Приложението UNIQA 4U има редица полезни функции – информация за текущите промоции на компанията, съвети при застрахователни събития, както и възможност за директно завеждане на щети през мобилното устройство. Освен застрахователна информация и удобства, UNIQA 4U осигурява и много други ценни възможности. Сред тях е бързият контакт с офис на УНИКА, лесна навигация до най-близките здравни заведения, автосервизи и други от партньорската мрежа, както и до офиси на компанията. В допълнение, секцията „Здравен учител“ на мобилната апликация съдържа съвети и препоръки за добро здраве и тонус, за здравословно хранене и движение.

Приложението е разработено за iOS и Android мобилни устройства и може да бъде изтеглено от AppStore и от Google Play. То е безплатно за ползване от всички, независимо дали са клиенти на УНИКА, и не изисква регистрация.

Освен това потребителите на мобилната апликация UNIQA 4U могат да получат 5% отстъпка от цената на полицата за застрахователните продукти на компанията – Пакетна здравна застраховка „Здраве и спокойствие“, Пакетна застраховка злополука „УНИКА Закрила” и Планинска застраховка. Отстъпките се активират със специален ПРОМО код, генериран през приложението. Тези промоционални условия за потребителите на UNIQA 4U ще са валидни до края на февруари 2016 г.

УНИКА

ЗК „УНИКА” АД и ЗК „УНИКА Живот” АД са част от международната група „УНИКА” (UNIQA Insurance Group AG).  УНИКА Груп е една от водещите застрахователни групи на основните си пазари в Австрия и Централна и Източна Европа. 22 000 служители и ексклузивни търговски партньори обслужват повече от 10 милиона клиенти на УНИКА в 19 страни. УНИКА е втората по големина застрахователна група в Австрия с пазарен дял около 22 процента. УНИКА е представена в 15 страни от региона на Централна и Източна Европа: Албания, Босна и Херцеговина, България, Косово, Македония, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Унгария, Украйна, Хърватия, Черна Гора и Чешката Република. Освен това в състава на УНИКА Груп влизат и застрахователни компании от  Италия, Швейцария и Лихтенщайн.

Още от Финанси и застраховане


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички