YouTube трикове за начинаещи


YouTube трикове за начинаещи
Снимка: Getty Images/Guliver

5232

С YouTube се работи лесно, но все пак има някои трикове, които ще ви донесат още по-голямо удовлетворение от ползването на сайта. Дори и да нямате намерение да качвате видео, създаването на собствен потребителски акаунт има своите предимства. За това и още няколко полезни действия в YouTube ни съветва TechRadar.

Бъдете организирани

След като сте влезли в профила си, може да добавите видеоклипове към вашия списък с любими или да обедините клипове в плейлисти. За да направите това, отидете до въпросния видеоклип и кликнете на бутона 'Add to', след което направете своя избор от падащото меню. Клиповете, които сте запазили по този начин, могат да бъдат достъпни отново, като отворите YouTube менюто и кликнете върху плейлиста под заглавието „Playlists“.

Качвайте от мобилно устройство

Някои мобилни устройства, включително и iPhone 6S, дават лесен достъп до профила ви в YouTube и можете да качвате видео в YouTube директно от вашето устройство. За целта не се нуждаете от специално приложение. Просто отидете в YouTube Settings за акаунта си, за да видите имейл адреса, от който се нуждаете, за да качвате видеоклипове чрез имейл, а не чрез приложение.

Разберете повече за хората, които гледат клиповете ви

Ако качвате клипове, може да искате да разберете повече за хората, които ги гледат. За да направите това, влезте в профила си и отидете в „My Channels“. След това изберете един от видеоклиповете си и кликнете върху бутона „Analytics“, за да видите подробна информация за избрания от вас клип.

Абонирайте се

Ако искате да гледате поредици или да следите видеоклиповете, качени от конкретен потребител, се нуждаете от абонамент. По този начин ще бъдете уведомявани всеки път, когато се качва нов епизод или видео. За целта кликнете върху бутона „Subscribe“ до името на даден потребител, а след това кликнете върху „Edit Subscription"за настройка на условията на вашия абонамент.

Посетете канала си

От главното меню в YouTube изберете „My Channel”, за да посетите вашия канал. Всичко на тази страница може да се редактира, така че експериментирайте с настройките, които са на разположение, за да създадете персонализирана начална страница, за която другите може да се абонират.

Изтеглете видео от YouTube

За да съхранявате YouTube видео във формат, който може да се гледа на всеки компютър, изтеглете Any Video Converter Free.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички