Променят името на мол Галерия в Пловдив


Променят името на мол Галерия в Пловдив
Снимка:

7508

Най-модерният и най-атрактивният мол в Пловдив ще се казва Plovdiv Plaza. Това стана ясно на пресконференция с участието на Къртис Кауърд, управляващ съдружник и главен изпълнителен директор на инвестиционния фонд Arceland и Гергана Калибанекова, лизинг мениджър на консултантската компания Риджънтс Пропърти Адвайзърс.

Предвиждаме пълно обновление на съоръжението с по-добро изпълнение, което не само да предложи много добри възможности за пазаруване, но и да е гордост на пловдивчани, заяви Къртис Кауърд. Това ще е не само най-големият, но и най-впечатляващият търговски център в региона, допълни той.

Plovdiv Plaza ще предоставя много видове развлечения за малки и големи. Молът ще е място за прекарване на свободното време, място, където всеки да открие себе си, сподели Гергана Калибанекова.

Безпрецедентна кампания в града с участието на 3 700 души избра новото име на обновяващия се мол Галерия по демократичен и атрактивен начин. Така за първи път в България пловдивчани станаха кръстници на шопинг мол. Гласуването продължи 3 месеца на специално създаден сайт www.nameyourmall.bg

Новото име на шопинг мола носи със себе си и изцяло нова концепция за организиране на търговските площи според най-съвременните световни стандарти. Освен с магазини, търговският център ще разполага със значителна офисна част от клас А, както и с много възможности за забавление и прекарване на свободното време, запазвайки просторния си паркинг от 1300 паркоместа.

На пресконференцията бяха обявени и тримата късметлии, гласували за своя фаворит в кампанията Name Your Mall. Елена Бакалска ще пътува до Париж за един уикенд на разноски на търговския център за 1000 евро. Теодор Наков и Даниела Димитрова пък спечелиха съответно 1000 и 500 лв. под формата на ваучер за пазаруване след откриването на шопинг центъра. Победителите бяха избрани чрез томбола на случаен принцип сред участниците в кампанията.

Кампанията за избор на новото име Plovdiv Plaza се проведе на 3 етапа – приемане на предложения за име, гласуване за 10-те класирали се имена и гласуване за топ 3. Сред имената се открояваха класически предложения, свързани с историята и разположението на града – Trakia Mall, Trakia Grand Mall, Philipopolis, 7 Hills, Под тепето, мол Марица, Plovdiv Shoping Center, Plaza. Не липсваха и закачливи имена като Майна мол, Gusto Mall, Айляк мол, Mall for All, Shopаholic Center, мол Филибето, МолЪ, Friend’s Zone.

 

Още от Имоти


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83543
  • GBP
    1
    2.29006
  • JPY
    100
    1.19222
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички