Дрескод за офиса с марката Boss


Дрескод за офиса с марката Boss
Снимка: Answear.bg

2393

Boss е един от топ брандовете в света на модата и луксозните облекла. Boss предлага широка гама от стилни модни артикули за мъже и жени, които биха паснали чудесно на всяка офисна визия. Ето и кои са основните елементи от колекциите на Boss, които може да имате предвид.

Мъжки колекции Boss - за стилния ви аутфит

Boss предлага широка гама от стилни и висококачествени премиум мъжки облекла, които са не просто подходящи, а страхотен избор за деня в офиса. Ето някои от основните елементи, които да имате предвид:

Мъжки костюми

Брандът Boss е известен с висококачествените си костюми, които са идеалният избор за всеки стилен и държащ на визия си мъж. Можете да ги намерите в различни цветове - от класическите черно, сиво и тъмносиньо до по-интересни вариации като тъмно зелено или бордо.

Ризи

Допълнете костюма Boss с разнообразие от стилни ризи. Изберете между класическите бели и сини ризи или опитайте с други десени като сиво и пък бежово. Може да пробвате и с риза с дискретни шарки. А в свободния си ден просто я облечете с любимите си дънки.

Панталони

Панталоните на Boss се комбинират с ризи, сака и палта. Изберете панталон в същия цвят като сакото си или пък направете смел контраст.

Сака

Ако предпочитате да избирате частите от визията си по отделно, допълнете я със сако Boss - можете да го намерите сред колекциите Boss на Answear.bg.

Boss за елегантната дама в офиса

За елегантната ви визия в офиса Boss може да предложи разнообразие от стилни облекла и аксесоари, които съчетават елегантност, високо качество и символ на статус. Ето кои елементи от дамските колекции на Boss да имате предвид:

Дамски костюми

Boss предлага изискани и качествени костюми както за мъже, така и за жени, които са идеалният избор за професионален стил. Тук също имате избор от различни цветове, сред които класическите черно, сиво и синьо и по-нестандартни цветове като бордо.

Рокли и поли

За жени, които предпочитат по-женствения стил, Boss предлага елегантни и изчистени рокли и поли, които могат да се носят самостоятелно или в комбинация с риза и сако. Изберете между различни дължини, десени и цветове, но все пак е добре да заложите на дължина около коляното и семпло деколте. 

Блузи и ризи

Комбинирайте костюма, панталоните или полата с елегантна блуза или риза от Boss. Изберете класически цветове като бяло, черно и синьо от естествена материя като коприна или памук, или пробвайте с пастелни и светли нюанси като светло лилаво и бледо розово.

Панталони

В днешно време панталоните са сред най-предпочитаната дреха от жените в офиса и Boss няма да ви разочарова с избора. Съчетайте разкроен панталон с вталена риза или пък панталон с висока талия с поло блуза. Тесният модел може да подхожда на широка риза с интересна яка.

Мъжки и дамски аксесоари от Boss за финален щрих

Добавете завършеност на вашата визия в офиса с добре подбрани аксесоари Boss като кожени чанти, обувки, колани, бижута, часовници. Те ще добавят индивидуалност към вашето облекло и ще покажат вниманието ви към детайлите.

С дрехите и аксесоарите на Boss за мъже и жени ще излъчвате професионализъм, стил и елегантност на работното си място. Независимо дали става въпрос за ежедневен офисен стил или за по-официални фирмени събития, брандът предлага разнообразие от висококачествени и прецизно изработени премиум изделия, с които ще впечатлите.

Още от Мениджмънт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79995
  • GBP
    1
    2.27819
  • JPY
    100
    1.1619
виж всички

Най-четени новини


виж всички