Финансов хороскоп за септември


Финансов хороскоп за септември
Снимка: Thinkstock/ Guliver

5273

Овен

Овните са тези, които ще имат най-стабилно финансово състояние през месеца и дори може да се надявате на получаването на сериозни суми през месеца. Късметлии!

Телец

Не се очакват особени сътресение във финансовото състояние на Телците през септември. Ще имате редовните харчове около началото на учебната година, а влюбените представители на знака може да пръснат повече пари за обекта на чувствата им.

Близнаци

Близнаците ще трябва да позатегнат коланите през септември. Не сте наясно с каква точно сума ще разполагате, докато поводите за харчене се множат. Хубавото е, че някои от тях ще отпаднат изненадващо.

Рак

През първата половина на месеца финансовото ви състояние ще е стабилно. За това не пилейте средства, за да може да се справите добре и с втората половина на месеца, когато нещата няма да са толкова розови. Малко пестеливост и всичко ще е наред!

Лъв

Лъвовете също може да се радват стабилна финансова ситуация през септември. Нещо повече - ще имат засилване на стабилността на материалното ви положение. Периодично може да разчитате и на получаването на стабилен доход.

Дева

Когато човек получи повече пари започва да харчи повече. Това с пълна сили ще важи за Девите през септември. Така още в средата на месеца може да се окажете на червено, така че – направете си добре сметката.

Везни

През септември не очаквайте прилив на средства от сигурните източници. Доходите ще дойдат от най-неподозирани места. Ситуацията няма да е критична – в последния момент ще се появи разрешение на проблема.

Скорпион

Периодите на получаване на пари през този месец са началото и края му, а големите харчове – в средата. Някои представители на знака ще имат и изненадващи постъпления, но това ще е само при онези, които успеят да разширят дейността на бизнеса си.

Стрелец

През този месец ще трябва да направите своите вложения. Помнете, че който не рискува – не печели. Разходите ви ще нарастват с напредването на дните. Предупредени сте!

Козирог

Първата половина на месеца е благоприятен период във финансово отношение за представителите на знака Козирог. Тогава ще бъдат успешни сделки, свързани с недвижимо имущество, оформяне на условия по кредит. Може да разчитате на финансова подкрепа в момент, в който имате нужда от нея.

Водолей

През септември ви очакват много разходи, свързани с личния ви живот, особено ако имате и ученици. В същия момент ваш приятел ще ви помоли за пари назаем, което сериозно ще дестабилизира бюджета ви. Направете си добре сметката.

Риби

Финансовата прогноза е сравнително благоприятна. Паричните средства ще постъпват, както очаквате, без да има забавяния. Но заедно с това ще нарастват и доходите. Може да се наложи да върнете стар заем.

 

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички