Освежете пролетната си визия с красива дълга пола


Освежете пролетната си визия с красива дълга пола
Снимка: Istock

680

Пролетта идва, нека я посрещнем с нови дрехи

Искате да обновите гардероба си за пролетта? Всички знаем, че още една нова дълга пола никога не е излишна. Затова може да влезете на обичайното място за всяка следваща покупка - Kuplio.bg. Там ще намерите богато разнообразие от дълги поли на изгодни цени.

Полата е незаменим елемент от гардероба на всяка дама. Това е универсална дреха, която намира място в гардероба както на деловите жени, така и на спортните тийнейджърки. Днес тя се предлага в много варианти, стилове и цветове, но не винаги е било така.

От древни времена основната женска дреха е роклята. Идеята за разделянето и на две отделни части: блуза и пола, се появява едва през XVI век в Испания. Тази стъпка се оказва много практична по две причини. Първо - така модерните жени могат да разнообразяват тоалетите си: да комбинират различни поли с блузи и да изглеждат модерни всеки път. Второ, отделните елементи на едно облекло се обличат по-бързо и се съхраняват по-лесно.

По времето, когато полата се е появила в гардеробите на жените, тя е била огромна конструкция: много пластове плат, тежаща няколко килограма и невероятен обем, който силно ограничава движенията и причинява на собственичката си дискомфорт. Това довежда до изобретяването на обръчите, които понякога използваме и днес, за да направим вечерната пола по-пухкава. Това откритие обаче не е улеснило живота на младите дами и поколения наред са тормозени с безумни модели поли, които са били трудни за движение и невъзможни за сядане.

Сега е най-подходящото време да разцъфнете с нов тоалет. А дългата пола носи усещане за елегантност и същевременно с това е много удобна. Подходяща е за всякакви поводи – от разходки в парка до официални вечери. Също така може да бъде лесно съчетавана с най-различни аксесоари, което я прави още по-практична.

Kuplio.bg предоставя възможност на всяка дама да избере идеалната за нея пола, с която да подчертае красота си и индивидуалния си стил. Тук ще намерите любими брандове, широка гама от модели и цветове, отговарящи на всеки вкус. A полите са изработени от висококачествени материали – гаранция за комфорт и издръжливост.

Създайте перфектния аутфит за още по-слънчеви моменти. И не пропускайте шанса да се възползвате от специалното предложение – два кода за отстъпка. Единият е на answear код за отстъпка, а другият на about you кодове за отстъпка.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28771
  • JPY
    100
    1.16745
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички