Актрисите, които е най-вероятно да бъдат номинирани за „Оскар“


Актрисите, които е най-вероятно да бъдат номинирани за „Оскар“
Снимка: screenshot

7996

Навлизаме в сезона на филмовите награди и спекулациите за най-престижните сред тях - „Оскар“, вече започнаха. Критици и зрители спрягат La La Land за най-добър филм на годината, а Кейси Афлек за най-добър актьор за изпълнението му в Manchester by the Sea.

При актрисите обаче мненията се разделят. Няколко от големите дами в киното направиха наистина силни роли през годината и всяка от тях заслужава приза. Ето кои имена присъстват най-често в предположенията за номинации.

Ейми Адамс за Arrival. Адамс е била номинирана 5 пъти, но досега не е печелила. Може би ролята ѝ на лингвист, от когото се очаква да установи контакт с извънземни, ще я изстреля на върха.

Джесика Частейн за Miss Sloane. Червенокосата красавица е една от най-добрите актриси на младото поколение и го доказва с ролята си на безмилостен лобист.

Тараджи П. Хенсън за Hidden Figures. Дамата, която ни е известна от сериала „Империя“ и не само, играе математичка, която в условията на продължаваща дискриминация спрямо афро-американците помага на НАСА да напредне в изследването на космоса.

Изабел Юпер за Elle. Френската легенда влиза в образа на жена, която е изнасилена, но взима нещата в свои ръце и започва да преследва изнасилвача си.

Натали Портман за Jackie (на водещата снимка). Тя вече има един „Оскар“ за „Черният лебед“, но определено заслужава втори за превъплъщението си в Джаки Кенеди – съпругата на американския президент Джон Ф. Кенеди. Към момента името на Портман е най-спрягано за спечелване на статуетката.

Мерил Стрийп за Florense Foster Jenkins. Обичайната заподозряна. Стрийп е невероятна както винаги в образа на богата нюйоркска наследница, чиято мечта е да бъде оперна певица. Това би била рекордна 20-та номинация за нея.

Ема Стоун за La La Land. Филмът дава възможност на Стоун да демонстрира не само актьорския си талант, а и уменията си да пее и танцува прекрасно.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.8387
  • GBP
    1
    2.28913
  • JPY
    100
    1.18867
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички