Австралийка натрупа състояние от ходене по почивки


Австралийка натрупа състояние от ходене по почивки
Снимка:

3070

Да получаваш пари, за да отсядаш в луксозни хотели по цял свят - не е ли това мечтата на всеки? Осъществила я е австралийската фотографка и блогърка Рианън Тейлър. 29-годишната дама е превърнала хобитата си в успешен бизнес, създавайки сайта 'In Bed With'. Тейлър пътува и снима хотелите, стаите, басейна, спа центъра, храната, което предлагат, изобщо всичко, от което се интересувате за една перфектна ваканция.А 12 000-те ѝ последователи в Instagram нямат търпение за всеки следващ пост.

Kак изкарва пари от това? Нейният сайт работи с няколко туристически агенции, които купуват снимките ѝ. Фотографката от Мелбърн има договори и с фирми, които предлагат различни туристически продукти. Наскоро Тейлър е станала и лице на бански костюми, с които трябва да се снима по плажа.

Пътешественичката е предоставя доста полезна информация, като например, че в Маями предлагат най-добрия рум-сървиз, в хотелите на Лос Анджелис са най-хубавите басейни, а леглата са най-удобни и големи в Хонконг.

"Свързах се с много хотели и пиарфирми през последните 7 години, обиколих стотици курорти и заведения, за да видя дали някой се интересува от мен. За щастие ми дадоха шанс, а останалото е история", споделя тя.

Източник: БГНЕС

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички