Меган Фокс влезе в света на бизнеса


Меган Фокс влезе в света на бизнеса
Снимка: Getty Images/Guliver

4720

30-годишната Меган Фокс, освен актриса и модел, вече е и бизнесдама.

Обявената за най-сексапилна жена в света Фокс е не само лицето на новата колекция дамско бельо на марката Frederick's of Hollywod, но съсобственик на компанията. Тези дни звездата даде голямо интервю за W Magazine.

„Не само ми предложиха да стане съсобственик на компанията, но също така ми дадоха възможност да създадам своя собствена колекция. Никога не съм си и помисляла, че ще бъда дизайнер на бельо, но това е интересно предизвикателство“, казва Меган Фокс в интервюто.

Оказва се, че актрисата е израснала под строгия надзор на родителите си, така че когато на 11 години идва в Лос Анджелис, й се искало да си купи секси бельо. Купува куп неща в магазина Frederick's, близо до холивудската "Алея на славата".

„Сега има нова тенденция - хората носят малко дрехи. Вече не се срамуват от тялото си и искат да го показват. И всеки иска да носи нещо, което ще му помогне да се чувства секси“, смята Меган, която също обича откровените снимки.

Фокс признава, че по време на всяка бременност и след раждането на децата си се чувствате комфортно в тялото си и се гордее с това.

„Имам много суха кожа, така че винаги полагам грижи за нея. Тъй като кожата ми е много светла, винаги имам под ръка слънцезащитен крем. Нанасям го дори и ако вали дъжд, или съм си у дома.

Веждите са важна част от едно лице и ако не са оформени, лицето ми ще се промени към по-лошо. Имам естествено дълги мигли, така че рядко използвам спирала“.

Напоследък Меган Фокс предпочита да работи по-малко и по-рядко ходи на светски събития. През цялото време актрисата прекарва със семейството си - съпругът й Брайън Остин Грийн и тримата й сина: 4-годишният Ноа, 3-годишният Бодхи и 6-месечната Джърни.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички