Странните неща, за които тези 6 звезди са дали парите си


Странните неща, за които тези 6 звезди са дали парите си
Снимка: Getty Images / Guliver

3816

Къде е радостта от това да притежаваш милиони долари, ако не си позволиш някоя глезотия? Тези популярни личности обаче не харесват традиционните символи на звездния живот – имения, яхти, лимузини. Вместо това предпочитат да си дават парите за някои доста странни удоволствия.

Актрисата Аманда Сейфрид например много обича препарираните животни. Има десетки, сред които куче, лисица, сърни, дори малко конче. Очевидно това е нейният леко особен интерес.

През 1989 г. Ким Бейсинджър пък решила да си купи... цяло село с население около 500 души. Секс символът от миналото имала добри намерения. Искала да развие мястото, да построи кино студио и редица туристически атракции. Проектът обаче се провалил по финансови причини и на Бейсинджър ѝ се наложило да продаде имота.

Боно е известен като вокал на U2, филантроп и... човек, който безумно много държи на „щастливата“ си шапка. Веднъж той отпътувал за концерт в Италия, но забравил шапката си. Какво правят обикновените хора в такъв случай? Поръчват да им я изпратят по куриер. Какво направил Боно? Закупил място в бизнес класа на следващия самолет за Италия. За шапката си.

Рупърт Гринт израсна пред очите на милиони фенове с ролята на Рон Уизли във филмите за Хари Потър. Сега вече е на 27, но явно е запазил детското в себе си. Преди време той си купи сладоледен камион и го нарече Mr. Whippy. За да продаваш сладолед във Великобритания обаче е нужен и лиценз, а на Гринт не му се занимавало да си изкарва такъв. Затова сега дава камиона под наем.

Колегата му Даниъл Радклиф, който изигра самия Хари Потър, е доста скромен по отношение на харчовете. Въпреки че е сред най-богатите млади актьори, той не си пада по разточителния начин на живот. Преди време обаче си закупил матрак за скромните 17 000 долара. Очевидно почивката му е важна за него.

Виктория Бекъм пък явно не пести, когато става дума за освежаване на сексуалния ѝ живот със съпруга ѝ Дейвид. Двамата са притежатели на един от само десет съществуващи в света диамантени вибратори. Секс играчката струва 1,8 млн. долара.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички