Световни звезди рекламират България като кино дестинация (видео)


Световни звезди рекламират България като кино дестинация (видео)
Снимка: Getty Images/Guliver

4785

Световноизвестните актьори Антонио Бандерас, Джейсън Стейтъм, Силвестър Сталоун и Салма Хайек рекламират страната ни като чудесна дестинация за заснемане на филми. Министерството на туризма представи нов рекламен клип на България с участието на звездите.

Рекламата е безплатна за държавата и ще се излъчва като промоклип преди представянето на номинирания за „Оскар” за чуждоезичен филм - „Съдилището”.

Новият рекламен клип на България изцяло променя начина, по който искаме да се говори за страната ни, каза министърът на туризма Николина Ангелкова пред Нова телевизия.

„Повече от година работим с обши усилия с г-н Лернер за изработването на нов рекламен клип за България. неговата подготовка изцяло променя начина, по който искаме да се говори за България. за първи път мога да кажа, че с името и лицето си застават пред камерата и рекламират България много известни личности. Искам да благодаря на Ярив Лернер за усилията, които положихме двамата, този клип да се случи”, заяви още тя.

„Клипът е един много добър пример за публично-частно партньорство, защото за него държавата не е похарчила нито един лев. Всичко, което похарчихме, бяха много усилия, много време, много преговори и убеждения затова колко си заслужава тези хора да застанат с лицето и името си и да ни помогнат да популяризираме нашата страна”, посочи още министърът на туризма.

Ето какво представлява рекламният клип:

Още от Туризъм


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички