1 година успешно партньорство между БЧК и CreDirect


1 година успешно партньорство между БЧК и CreDirect
Снимка: CreDirect

5472

През месец декември се навърши 1 година, от реализираното споразумение за сътрудничество между Българския Червен кръст и марката, отдаваща бързи заеми, CreDirect. През отминалата 2019-та, фокусираният в онлайн пространството бранд, избра да подпомага една от програмите на БЧК, посветена на най-малките. Даренията се осъществяваха на месечна база и голяма част от събраните финансови средства, вече са разпределени по предназначение.

CreDirect припозна като своя инициативата, наречена „Заедно можем повече“ и благодарение на това предприе първата стъпка към корпоративна социална отговорност. Още, в края на 2018-та година брандът за онлайн кредити даде глас на социалната идея в своята бизнес политика. С много постоянство, вяра в идеята и с цената на големи усилия, CreDirect успя да подобри професионалните си резултати и, в същото време, да развива активностите си, в полза на обществото. „Бъди с нас - заедно можем повече!“ е мотото на кампанията, което марката припозна напълно и използва, вече цяла година, в търсене на свои съмишленици.

Специалистите, стоящи зад CreDirect, работят неуморно, вече, почти три години, за подобряване на предлаганите услуги и добрите резултати вече са налице. Въпреки сериозната конкуренция в бизнеса с бързите кредити, брандът успя да се нареди сред водещите компании на пазара. Социалната дейност, обаче, в никакъв случай, не остава на заден план, въпреки динамичното усъвършенстване на уебсайта, с което CreDirect може да се похвали. Марката си поставя значими цели и ги постига с цената на висока активност и професионализъм.

През настоящата 2020-та година, CreDirect отново ще посвети своята благотворителна дейност на инициативата „Заедно можем повече“ и грижата за пострадалите, вследствие на „войната“ по пътищата. Кампанията на Национален дарителски фонд, подпомагащ деца, пострадали при пътнотранспортни произшествия е създадена на 1-ви юни 2005 година. В продължение на, вече, петнадесет години, в превенцията на ПТП, си сътрудничат, множащите се, членовете на фонда - редица държавни организации, представители на бизнеса и дори, частни лица. Заявявайки съпричастността си към кампанията на Българския Червен кръст и останалите партньори, марката за бързи кредити, ще дарява средства за каузата и за в бъдеще.

Брандът започва високосната 2020-та година с позитивен заряд и стремеж да достигне и надмине постигнатите добри резултати. Оттук нататък, CreDirect ще работи с двойно по-голям устрем за професионален успех, който неизменно ще се отрази положително и върху социалната дейност, развивана от марката.

С призив за съпричастност в благотворителната кауза, CreDirect се обръща към своята, разрастнала се, аудитория, а съвместното сътрудничество между CreDirect и Българския Червен кръст, посветено на лечението и рехабилитацията на деца, пострадали при ПТП, ще продължи да бъде сред основните приоритети за бранда и занапред.

Още от Потребителски стоки и услуги


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички