10-те най-високоплатени телевизионни актьори за 2015 г.


10-те най-високоплатени телевизионни актьори за 2015 г.
Снимка: Getty Images/Guliver

12293

Новата бързоразвиваща се тенденция в Холивуд е известни актьори и актриси да се присъединяват към телевизионни шоута или пък към някой сериал. Не е трудно да се разбере защо взимат такива решения. Според Forbes най-високо платените актьори в тази сфера могат да си осигурят най-малко 12 млн. долара. Ето и как изглежда топ 10 на актьорите от малкия екран, които са най-добре платени:

10. Саймън Бейкър със заплата от 12 млн. долара. Откъде най-добре познавате актьора зависи къде сте го гледали на кино или по телевизията. Бейкър е участвал във филма „Дяволът носи Прада“, но на голяма част от зрителите е познат от ролята му в сериала „Менталистът“.

9. Патрик Демпси, 12 млн. долара. Актьорът е известен на аудиторията от „Анатомията на Грей“, където започва участието си преди повече от 10 години. Демпси е един от главните герои в сериала, но скоро бе "убит" от сценаристите.

8. Рей Романо, 15 млн. долара. Познаваме го от сериала „Всички обичат Реймънд“, където играеше главната роля. От 2012 г. до 2015 г. пък имаше поддържаща роля в сериала Parenthood.

7. Джон Крайър, също със заплата от 15 млн. долара. Актьорът, по-известен като Алън Харпър от „Двама мъже и половина“, е любимец на феновете на ситкомите.

6. Аштън Къчър, 20 млн долара. Звездата замести Чарли Шийн, изпълнявайки главната ролята в „Двама мъже и половина“. Къчър изненада мнозина, след като прие да участва в сериала.

5. Кунал Наяр, 20 млн. долара. „Теория за големия взрив“ със сигурност улучи десятката с този актьор, тъй като той бързо се превърна в любимец на публиката.

4. Саймън Хелбърг, 20 млн.долара. Още един актьор от „Теория за големия взрив“ се е настанил в челото на класацията.

3. Марк Хармън, 20 млн.долара. През 1986 година списанието People го обявява за най-сексапилният мъж на годината. Марк Хармън, когото повече от вас вероятно са гледали в ролята на специален агент Гибс в хитовия сериал на CBS "Военни престъпления" (NCIS), е сред актьорите с най-впечатляващи хонорари.

2. Джони Галеки, 27 млн. долара. Популярността му е благодарение на ролята му като Ленард Хофстетър в „Теория за големия взрив“, преди това участва и в сериала „Розан“.

1. Джим Парсънс, отново от „Теория за големия взрив“, е на първо място в подреждането с възнаграждение от 29 млн. долара. Той се нарежда до звездите от „Приятели“ като един от най-високоплатените телевизионни актьори за всички времена.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83543
  • GBP
    1
    2.29006
  • JPY
    100
    1.19222
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички