10 звезди и неприятните неща, с които са се занимавали преди славата

10 звезди и неприятните неща, с които са се занимавали преди славата
Източник: Getty Images/Guliver

Няма срамна работа, нали така? Дори и на знаменитостите някога им се е налагало да вършат не особено привлекателни дейности. Като тийнейджъри много от тях са си докарвали допълнителни джобни през лятото, като са работили във вериги за бързо хранене или пък са били сервитьори през лятото. Но това са обичайните случаи. А има и необичайни.

Брад Пит например е трябвало да носи костюм на пиле като талисмана на веригата за хранене El Pollo Loco. Колежката му Мегън Фокс пък се обличала като банан по време на работата си в павильон за смутита.

Водещата Елън Дедженеръс чистела миди, а актьорът Матю Макконъхи работел в птицеферма.

Как преминава една типична сутрин на Владимир Путин

Руският президент Владимир Путин е по-продуктивен вечер и през нощта и никак не обича да става рано. Това твърди Бе...

Неособено приятни задължения е имал и Шон Конъри като млад - той се е трудил в погребално бюро, където подготвял кофчезите. Първата работа на певицата Майли Сайръс пък била да чисти тоалетни.

Със селско стопанство са се занимавали звезди като Синди Каруфорт, Ева Лонгория и Джордж Клуни. Двете дами са събирали царевица, а Клуни - тютюн.

Може би най-трудно обаче му е било на Уорън Бъфет. Преди да стане известен, той е трябвало да... хваща и унищожава плъхове в канализациите.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.