11 знаменитости, които обожават лукса


11 знаменитости, които обожават лукса
Снимка: Getty Images/Guliver

3325

Разказвали сме ви за звезди, които предпочитат по-скромния начин на живот въпреки богатството си. Но те са малцинство - повечето известни личности се къпят в лукс. И кой може да ги вини? Нима много от нас не си мечтаят да притежават имения, яхти, скъпи автомобил и дрехи? Ето някои от знаменитостите, които харчат доста разточително милионите си.

Дейвид и Виктория Бекъм например притежават общо богатство от около 900 млн. долара. Имат огромни къщи в Лондон и Лос Анджелис, колекция от автомобили за над 5 млн. долара и безброй дрешници с най-скъпите дрехи бижута.

Друга известна двойка - супермоделът Жизел Бюндхен и състезателят по американски футбол Том Брейди - също не се скъпят. Те си построиха впечатляващо имение в Масачузетс, имат десетки коли и редица персонални готвачи, треньори, асистенти и т.н.

Певицата Тейлър Суифт има в сметките си 280 млн. долара, като немалко от парите си влага в имоти. Притежава къща в Роуд Айлънд, имение и ранчо в Бевърли Хилс, мезонети в Нашвил и Трибека и апартамент в Уест Вилидж.

Колежката ѝ Риана също си пада по лукса, но харчи най-вече за партита на огромни яхти. Има и поне четири коли, а само единият ѝ Rolex струва 15 000 долара.

Освен традиционните къщи и коли, звездата Бионсе показва любовта си към лукса и с колекцията си от чанти за над 350 000 долара и обувки за над 300 000. Тя има и множество перуки, които струват общо над 1 млн. долара. Съпругът ѝ Джей Зи пък веднъж похарчи 250 000 долара за шампанско за една вечер в дискотека, а друг път купи бутилка за 100 000 долара.

Кралицата на разточителния начин на живот е Ким Кардашиян. Риалити звездата е известна със склонността си да харчи стотици хиляди долара само на едно излизане по магазините, а в гаража ѝ има - забележете - цели 21 коли.

Боксьорът Флойд Мейуедър пък си има две колекции от автомобили - една само с бели и една само с черни. Споделял е в интервюта, че носи бельото си само по веднъж и затова харчи по 7000 годишно за боксерки.

Доста разточително живее и голфърът Тайгър Уудс, който някога бе най-високоплатеният спортист в света. При него имотите и автомобилите се допълват от впечатляваща яхта, наречена Privacy.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички