15-те най-търсени в Google знаменитости


15-те най-търсени в Google знаменитости
Снимка: Getty Images/Guliver

4019

Ако и вие се питате името на коя знаменитост е най-често изписваното в търсачката на Google, знайте, че не сте единствени. Търсейки отговор на същия въпрос, The Richest проучват и изготвят списък с най-търсените в мрежата знаменитости. Повечето от тях нямат нужда от специално представяне, защото славата им се носи отвред. Вижте кои са те.

15. Риана. Зашеметяващата и енергична, R&B изпълнителката се усмихна от кориците на няколко списания тази година и беше основна тема за обсъждане в множество онлайн форуми.

14. Раян Рейнолдс. Участието на Рейнолдс в касовия филм Deadpool му донесе тази голяма и заслужена (според феновете му) слава и интерес в мрежата.

13. Дейвид Боуи.

През 2016 светът се сбогува с не една и две емблематични личности от музикалната сцена. Дейвид Боуи беше една от тях, след като в началото на януари той загуби битката с рака. Но съдейки по тази класацията, той не е загубил мястото си в сърцето на своите фенове, които продължават да търсят информация за него в мрежата.

12. Бионсе. Имайки предвид, че тя е в челната 10-ка на Forbes за най-влиятелни личности, няма как да сме изненадани от факта, че попада и в тази класация.

11. Бритни Спиърс. Бритни си остава кралицата на завръщанията, доказвайки го с последния си албум, който постигна огромен успех.

10. Тайга.

За някои той е познат като успешен рапър, а за други е просто приятелят на най—младата Кардашиян – Кайли Дженър.

9. Джъстин Бийбър. Секссимволът на подрастващите момичета си остава една от най-търсените знаменитости в мрежата.

8. Принс. Обстоятелствата около смъртта на музикалната икона (през април тази година) разбуниха духовете в мрежата и засилиха интереса към личността му.

7. Роб Кардашиян и Блек Чайна.

Точно, когато си мислехме, че семейство Кардашиян няма с какво повече да ни изненада, на вълните на славата се понесе новото попълнени към фамилията се нарича Блек Чайна.

6. Кание Уест. За никого не е изненада, че Кание попада в тази класация, особено след появата на дългоочаквания му нов албум на пазара.

5. Тейлър Суифт. Не е трудно да открием причините за насочването на общественото внимание към младата певица – големите ѝ успехи в професионален аспект и още по-големите ѝ неуспехи в личен план.

4. Джони Деп и Амбър Хърд.

Алкохол, наркотици, семейни скандали и драми подсигуриха на скоро развелата се холивудска двойка огромния интерес от страна на потребителите в мрежата.

3. Ким Кардашиян. Щеше да е голяма изненада, ако „кралицата на селфитата“ не се беше наредила сред челните места в тази класация.

2. Хилари Клинтън. И двамата кандидати за президент на САЩ тази година будят огромен интерес към себе си от страна на всички потребители в мрежата. В тази класация Хилари Клинтън е втора, но да видим на кое място ще е в деня на големия избор.

1. Доналд Тръмп. Очевидно републиканският кандидат за президент на САЩ вълнува не само американските избиратели, но и на много други потребители на мрежата, защото той оглавява класацията за най-търсена в Google знаменитост.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички