3 безплатни игри за смартфон, които ще раздвижат мозъка ви

3 безплатни игри за смартфон, които ще раздвижат мозъка ви
Източник: iStock/Guliver

Не е задължително начините за стимулиране на ума да са скучни. Някои логически мобилни игри например са колкото увлекателни, толкова и полезни. Сайтът MakeUseOf препоръчва три от тях, които за радост на потребителите са и безплатни.    

Brain Dots (Android, iOS)

Вашата цел е да ударите двете топки – розовата и синята. За целта трябва да нарисувате линии, геометрични форми или каквото е необходимо, за да ги съберете. Ще се убедите, че понякога отговорът е по-очевиден, отколкото очаквате. Можете да използвате различни инструменти като моливи и пастели, както и различни цветове и размери.

Компанията за луксозни телефони Vertu е в ликвидация

Планът за спасението на закъсалата компания за луксозни телефони Vertu не даде резултат и тя вече е в ликвидация, с...

Unblock Me (Android, iOS)

В тази предизвикателна игра трябва да плъзнете дървените блокове, за да изчистите пътя на червения блок към изхода. Отново тествате уменията си за решаване на различни проблеми. Има три режима на игра: „Relax“, „Challenge“ и „Multiplayer“, с общо 15 000 пъзела.

Brain It On! (Android, iOS)

Всяко ниво ви представя уникално предизвикателство. Трябва например да нарисувате линии и фигури, за да наклоните чаша. Или може да се наложи да насочите определен брой топки в кутия. Тази игра тества вашата творческа мисъл и умения за решаване на проблеми. Когато успеете да постигнете целта, отключвате следващото ниво. Има над 200 предизвикателни пъзела.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.