3 любопитни конспиративни теории за Мелания Тръмп

3 любопитни конспиративни теории за Мелания Тръмп
Източник: Getty Images/Guliver

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп не се появява в публичното пространство толкова често, колкото някои свои предшественички. Това вероятно е една от причините около личността ѝ да се завъртят редица конспиративни теории. Разбира се, екипът ѝ отрича истинността им, но съмненията още витаят.

Конспиративна теория 1: Мелания е руски шпионин.

Като "доказателство" се привежда задушеният разговор, който Мелания проведе с руския президент Владимир Путин на срещата на Г-20 миналата година. Самият Тръмп не говори руски, затова пък Мелания говори английски, френски, немски, италиански и сръбски заедно с родния ѝ словенски. Вероятно затова е успяла да намери по-добър общ език с Путин. Няма обаче свидетелства двамата да са разговаряли в друг момент.

Конспиративна теория 2: Мелания всъщност не живее в Белия дом.

Говори се, че тя всъщност обитава отделна къща във Вашингтон заедно с родителите си и сина си Барън. От Белия дом обаче категорично отричат. "Разбира се, че първата дама живее тук. Виждаме я постоянно", обяви говорителката Сара Сандърс. Може би клюката е подхранена от твърденията, че Мелания почти не прекарва време със съпруга си Доналд и двамата доста рядко се виждат.

Конспиративна теория 3: Мелания си има двойничка, която изпълнява част от ангажиментите ѝ.

По време на няколко официални събития присъстващи са отбелязвали, че г-жа Тръмп не прилича много на себе си. Смята се, че двойничката всъщност е агент на тайните служби и поема ангажименти от опасения за сигурността на първата дама. Говорителката на Мелания - Стефани Гришам, обаче отрече и това твърдение.

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.