3 приложения за забавни селфи снимки

3 приложения за забавни селфи снимки
Източник: Facebook

Омръзнало ви е от едни и същи селфита? Вече съществуват доста приложения, които да ви помогнат да разнообразите снимките си. От MakeUseOf представят три от най-интересните.

1. NASA Selfies (Android, iOS)

Нужни са много жертви, за да станете истински астронавт. Ако обаче не сте готови на тях, може да използвате това приложение. С него ще убедите всички, че сте обличали скафандър и сте летели в космоса. Благодарение на приложението NASA Selfies, може да влезете във виртуален космически костюм и да „застанете“ пред някои от най-вълнуващите космически снимки.

2. Art Selfie (Android, iOS)

Ако не се вълнувате от космоса, а от изкуство, по-подходящо за вас ще е приложението Art Selfie. То използва технология, която сравнява лицето ви с тези в различни произведения на изкуството, намиращи се в различни музеи по света, които си партнират с Google. След като намери прилика, Art Selfie поставя вашия образ на мястото на оригиналния.

3. Morphin (Android, iOS)

Използвайте това приложение, за да да се почувствате в странно ново измерение. Може да си направите няколко селфита и да ги транспонирате в анимирани GIF файлове. Приложението използва CGI за оптимизиране на резултата.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.