30% от фирмите на ВОДА СОФИЯ 2016 са нови участници


30% от фирмите на ВОДА СОФИЯ 2016 са нови участници
Снимка:

6804

Официален партньор на 10-ото юбилейно издание на единственото изложение в България във водния сектор е компанията INDUSTRIAL PARTS.

30% от фирмите на ВОДА СОФИЯ 2016 са нови участници, съобщиха организаторите от Интер Експо Център. От 5 до 7 април 2016 година единственото изложение в България във водния сектор ще отбележи своето 10-о юбилейно издание. Официален партньор на юбилейното издание става INDUSTRIAL PARTS - водещ доставчик на арматура за водния сектор, промишлеността, противопожарните системи и напояването.

Броят нови участници е доказателство за постоянното обновяване на изложението и обогатяването на неговия профил. Освен българските компании - дистрибутори на чужди фирми, директно от чужбина се представят фирми от Австрия, Италия, Германия, Румъния, Литва.

ВОДА СОФИЯ се утвърди като форум на новите решения, платформа за стимулиране внедряването на иновативни системи и технологии, за обмен на добри практики между български и чуждестранни фирми. И през 2016 г. изложението ще представи ефективни технологии за вододобив, водоснабдяване, рехабилитация и изграждане на ВиК, за пречистване на питейни и отпадъчни води, съоръжения за поддържане на водни басейни.

Ежегодни партньори на международната B2B изложба са WASSER BERLIN и Българската асоциация по водите. В първия ден на изложението на 5 април Българската асоциация по водите организира конференция: “Иновативни решения в полза на ефективни ВиК услуги".

Иновациите променят облика на всеки сектор, което е една от причините ВОДА СОФИЯ да се развива непрекъснато. На 6 април Българската стопанска камара съвместно с Интер Експо Център организира Иновационен форум. В рамките на форума ще заработи и Работилница за идеи. Целта е да се насърчи иновационното предприемачество, като се помогне бизнес идеята да се превърне в жизнеспособно предприятие чрез обучение, мотивиране, менторинг, финансиране. Сред лекторите ще бъдат водещи специалисти и предприемачи- Андреа Пестарино, мениджър във водеща италианска компания Dáppolonia, и Милена Колева, консултант по управление на иновациите и ръководител на Академията по иновационен мениджмънт.

Повече информация за събитията и новостите на ВОДА СОФИЯ ще получите на http://bulcontrola.com/bg/water-sofia.

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички