4 начина да изпращате големи файлове


4 начина да изпращате големи файлове
Снимка: iStock/Guliver

9922

Някога изпращането на файлове беше доста досаден процес. Приложенията и програмите за целта обаче се развиха доста. От Hongkiat са съставили списък с някои най-добрите платформи за споделяне на файлове с големи размери. Ето кои са те:

WeTransfer

WeTransfer се превърна в едно от водещите мобилни приложения за споделяне на файлове. Това се дължи на простотата на работа с него. След като посетите официалния сайт, можете да започнете да изпращате файлове на вашите приятели, без дори да се регистрирате. Не забравяйте, че файлът ви ще бъде на разположение само една седмица и има ограничение за размера на файла, който споделяте – 20 GB, което всъщност е напълно достатъчно. Но ако имате нужда от повече, можете да преминете към платената версия. Човекът, с който споделяте файла ще получи известие по имейл, което ще го насочи към основния сайт. Приложението WeTransfer е достъпно за Android и iOS.

Pibox

Освен възможността да се споделят или изпращат файлове, това приложение ви позволява и да говорите с приятелите си в чат. Ще трябва обаче да се регистрирате преди да започнете да изпращате файлове или да чатите с приятелите си. След като се регистрирате вие ще получите безплатно 3 GB място за съхранение, то може да се увеличи до 1000 GB, ако каните приятелите си да се регистрират в Pibox. Pibox е наличен за Android и десктоп и няма платена версия, всички потребители се третират по един и същи начин.

Filemail

Приложението Filemail е доста сходно с WeTransfer, но за разлика от него Filemail предлага 30 GB ограничение за файловете, които се споделят. За съжаление, скоростта на качване е доста бавна в сравнение с другите програми. Приложението е достъпно за десктоп, Mac, Android, iOS и Linux.

Send Anywhere

Send Anywhere е лесен, бърз и неограничаващ ви начин за споделяне на файлове. Ако искате да ползвате приложението без да се регистрирате, ще трябва да отидете на официалния сайт и да качите файловете, които искате да споделите. След това, ще получите 6 цифрен код. Ако приемникът вече е инсталирал Send Anywhere на телефона си или на компютъра си, ще трябва само да въведе кода, за да може да изтегли файловете. В противен случай ще трябва да използва линк за изтегляне. Send Anywhere няма платена версия, всички потребители се третират по един и същи начин.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички