4 приложения, които ще са ви полезни при дълъг престой на летище


4 приложения, които ще са ви полезни при дълъг престой на летище
Снимка: Thinkstock/Guliver

3747

Няма нищо по-досадно от дълго пътуване със самолет или продължително чакане на летището. Съществуват обаче приложения, които могат да направят дори тези ситуации поносими. С някои от тях ни запознава MakeUseOf.

1. Bounce (Android | iOS)

Ако имате достатъчно време до следващия си полет, можете да излезете и да опознаете града, в който сте. А благодарение на приложението Bounce може да разберете къде временно може да оставите багажа си на сигурно място.

2. FLIO (Android | iOS)

В случай, че няма много време до следващия ви полет, опитайте FLIO. Това безплатно приложение ще ви предостави пълна карта на летището, на което се намирате. С негова помощ бързо ще се ориентирате и намерите терминала си, или най-доброто кафе където може да поседнете за кратко.

3. BYHOURS (Android | iOS)

Ако търсите място където да отседнете за няколко часа, но не искате да харчите много пари за хотелска стая за цял ден, BYHOURS е идеалното приложение. С BYHOURS можете да получите стая за 3, 6 или 12 часа. BYHOURS си партнира с реномирани вериги, така че не е нужно да се притеснявате за качеството на обслужването и на стаите. Тъй като тези хотели са по целия свят, можете да използвате приложението в широк кръг от градове и държави.

4. AirHelp (Android | iOS)

Пътуванията невинаги могат да се планират до най-малки подробности. Често се случват извънредни ситуации – аварийни ситуации в самолета, отклонения и закъснения на полетите могат да предизвикат хаос във вашите планове и бъдещи резервации. В тези случаи се нуждаете от AirHelp. От AirHelp можете да научите какви са вашите права като пътници и да подадете заявка за претенции. AirHelp поема вашата претенция и я изпраща към самата авиокомпания и се бори за вашите права от ваше име. След като приложението обработи данните ви, може да разберете дали отговаряте на условията за компенсация и ако го да, колко точно компанията ви дължи.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички