5 красиви дестинации, подходящи за интроверти

5 красиви дестинации, подходящи за интроверти
Източник: iStock/Guliver

Ако сте интровертна личност, вероятно не обичате места с много струпвания на хора, а идеята ви за почивка включва планински пътеки и разглеждане на нетолкова популярни забележителност. От Huffington Post предлагат няколко дестинации, които са точно за вас.

1. Камино де Сантяго, Испания

Този известен път е с дължина от около 800 км през Северна Испания. Човек може да изходи част от него за няколко дни, да го мине целия за няколко седмици или да отдели няколко месеца, за да разгледа едни от най-живописните пейзажи в страната.

2. Финландия

Финландците са известни с тяхната интровертност, така че ще можете да обикаляте парковете, музеите и паметниците в Хелзинки, без да се притеснявате, че някой ще ви досажда.

3. Словения (на снимката)

Ако спокойствието на Блед не е достатъчно, за да ускори интровертския ви пулс (словенците обичат този езерен курорт, но той в никакъв случай не е пренаселен), тогава можете да опитате лозарските турове на Словения, местата за лагеруване и невероятните полета с диви цветя.

4. Исландия

Тази естествена площадка за игра е идеална за пътуващите соло, тъй като до нея се стига лесно и има репутацията на безопасно място. Приключенията на открито, които предлага Исландия - от Северното сияние до водопадите, я превръщат в страхотно място да се шляете с приятели или да прекарате време сами.

5. Чанг Май, Тайланд

Тази спокойна провинция е хит сред чужденците, работещи в Тайланд, но не е прекалено пренаселена, което я прави подходяща за интроверти, желаещи да проведат приятен разговор или да медитират.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.