5 звездни майки, които учат децата си на скромност

5 звездни майки, които учат децата си на скромност
Източник: Getty Images / Guliver

Вярно е, че повечето холивудски майки глезят до безкрай наследниците си. Но за щастие дори и в тази индустрия се срещат родителите с високи морални ценности, които държат да възпитат скромни и трудолюбиви деца, без да им поднасят целия свят на златен поднос. Ето няколко примера:

Кристина Апългейт

Кристина Апългейт прекара голяма част от живота си под светлината на прожекторите. Тя участва в популярни телевизионни сериали и запомнящи се филми, но не позволява това да повлияе на „родителския” й стил. Много държи дъщеря й, Сейди, да порасне колкото е възможно по-нормално. Актрисата усилено я крие от медийното пространство и не й купува скъпи неща, които малката все още не може да оцени.

Кристен Бел

Кристен Бел и Дакс Шепърд бързо се превърнаха в една от най-популярните двойки в Холивуд. За разлика от повечето знаменитости, те имаха съвсем обикновена сватба (подпис в съда) и това им е коствало 140 долара. Учат децата си колко е важно да бъдат пестеливи и да не пилеят средства. Кристен никога не се е срамувала да признае, че пазарува хранителни продукти с талони за отстъпка, а дрехите й са от разпродажби. Освен това, никога не е продавала лични снимки на папараци.

Сара Джесика Паркър

Любимата ни Кари Брадшоу е имала лошо детство с много лишения. Това я кара да продължава да живее обикновен и много скромен начин на живот. Нейният съпруг, Матю Бродерик, има подобен начин на мислене. За нея е важно децата й да се научат да ценят малките неща и да имат здрава ценностна система. В свое интервю през 2008 година тя отбеляза, че никога не купува на сина си нови дрехи, а винаги износва вече омалелите одежди на братовчедите си.

Сара Мишел Гелър

Сара Мишел Гелър и Фреди Принс Джуниър могат да си позволят да купят почти всичко, което искат. Въпреки това, те избират да живеят като обикновените хора. Не ходят на разточителни шопинг терапии и не купонясват по цяла нощ. Учат децата си, че ако искат нещо, трябва да си спестят от джобните.

Мила Кунис

Мила Кунис и Аштън Кътчър може да са богати и световноизвестни, но това не означава, че децата им са. Както Кунис, така и Кътчър са израснали в бедни емигрантски семейства, затова е важно за тях да отглеждат децата си със силни ценности. Двете им хлапета живеят много скромно и нямат никаква представа, че родителите им са богати. Това е така, защото двамата актьори упорито казват на децата си, че са бедни. Красивата брюнетка шеговито обяснява, че „Мама и тати могат да имат 1 долар, но ти си беден, нямаш нищичко.”

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.