6-те най-ужасни филма за супергерои


6-те най-ужасни филма за супергерои
Снимка:

16921

Аудиторията обича филмите за супергерои. Големите студиа са планирали още поне дузина за следващите няколко години, така че легендарните образи от комиксите няма да ни липсват на екрана.

Дори този тип ленти обаче не са гарантирани боксофис хитове. Някои са ужасно слаби като сюжет и актьорска игра и са донесли загуби от милиони долари на създателите си, пише Tech Insider. Изданието е класирало най-лошите филми за супергерои на база рейтинга им в сайта Rottern Tomatoes и оценките на критиците.

6. „Призрачен ездач“ (2007). Рейтинг: 37%


Почти необяснимо е с какво този филм заслужи втора част. Критиците го определиха като „бъркотия“. Специалните ефекти са просто смехотворни, а изпълнението на Никълъс Кейдж е далеч от обичайното му ниво. „Истинският злодей във филма не е Черно сърце, а баналната холивудска формула“, написа Rolling Stones.

5. “Зеленият фенер“ (2009). Рейтинг: 35,5%


Извънредно глупавият сценарий докара много подигравки на създателите на филма. Според критиците диалогът е досаден, Райън Рейнолд – трагичен в главната роля, а специалните ефекти изглеждат като „отхвърлени от екипа на Star Wars кофти варианти“.

4. „Електра“ (2005). Рейтинг: 20%


Филмът проследява живота на героинята от „Дявол на доброто“ Електра. В главната роля е Дженифър Гарнър, която според критиците не е трябвало да се подписва с истинското си име в надписите, за да не се помни дълго срамът ѝ.

3. „Фантастичната четворка“ (2015). Рейтинг: 14%


Това определено беше един от най-лошите филми на миналата година. Основните критики: скучен сценарий, неподходящ актьорски състав, зле направени ефекти. Критиците нарекоха лентата „мъртвородена“.

2. „Батман и Робин“ (1997). Рейтинг: 13,5%


Най-нехаресваният филм за Батман, правен някога. Очаквано, Джордж Клуни никога повече не облече черния костюм. „Безкраен парад на смешни каскади“, бе най-ласкавата кририка за лентата.

1. „Жената котка“ (2004). Рейтинг: 13,5%


Красотата на Хали Бери, сексапилът на Хали Бери, фигурата ѝ, очите, устните, костюмът – този филм се фокусира върху всичко това. И върху нищо друго. Сюжетът бе определен като „просташки и сексистки“, а ефектите – като ужасни.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички