7 големи компании, за които можете да работите от вкъщи

7 големи компании, за които можете да работите от вкъщи

В много от големите компании по света вече е модерно да се предлага не само гъвкаво работно време, а и възможност за дистанционна работа. Това е добре и за самите фирми, тъй като си спестяват някои от разходите за поддръжка на офиси на различни места. Но е добре и за служителите, които предпочитат комфорта на дома си. Ето кои са някои от гигантите, за които бихте могли да работите по пижама вкъщи:

Apple

Техническият гигант Apple предлага позиция „съветник от вкъщи”, при която служителите могат да работят с клиенти дистанционно. Според описанието, тази роля позволява на служителите да говорят за технологии с клиентите на разбираем език, настанени удобно в дома си.

Xerox

Xerox има голяма програма за 8 хиляди служители, които работят дистанционно, позната като „Виртуалната работна сила”. Те изпълняват много функции, включително работа с клиенти, техническа поддръжка, контрол на качеството, софтуерно развитие и много други. Компанията отчита много ползи от програмата: по-малко разходи за път от и към работа, удобна работна среда и по-добър баланс с личния живот. Така служителите са по-удовлетворени.

Dell

Въпреки, че седалището на Dell е в Раунд Рок, Тексас, компанията предлага гъвкаво и половин работно време, дистанционна работа, подялба на работата, и намалени работни седмици.

Freelancer

Freelancer.com е сайт, където може да се регистрирате и да получавате пари за уменията си. Имат хиляди свободни позиции и може да работите като фрийлансър по пижама от вкъщи. Въпреки, че повечето позиции не са на заплата, има много такива, които предлагат работа на почти пълно работно време с възможност за гъвкава часова схема. Този тип работа е по-скоро за фрийлансъри, без задължения за заплащане.

Humana

Humana е компания с много награди и е на 58-мо място в списъка на Fortune. Тези, които търсят работа, могат да прегледат дистанционните позиции за консултант, инженер, мениджър и други.

ADP

Един от световните доставчици на бизнес аутсорсинг и управленски решения за човешки капитал. Компанията предлага няколко позиции на пълно, половин и гъвкаво работно време, както и работа от вкъщи.

Amazon

Amazon предлага много виртуални позиции за потенциални служители, живеещи в определени райони. Страхотна възможност дава виртуалния център за контакти на компанията, при който служителите могат да работят от вкъщи само с високоскоростен интернет, стационарен телефон и персонален компютър.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.