7 от 7: Голяма част от офисите на Еконт в страната ще работят и в неделя


7 от 7: Голяма част от офисите на Еконт в страната ще работят и в неделя
Снимка: iStock

11504

От 2 октомври 2022 г. общо 21 офиса на Еконт в страната ще започнат да работят и в неделя между 10:00 и 14:00 часа. Това са офиси в големи и средни градове, където движението на пратките е по-активно.

Целта на промяната е да се улеснят максимално хората. Над 3 млн. души живеят в районите, в които водещата в сектора на куриерски, логистични и платежни услуги компания у нас ще запълни изцяло работната си седмица.

"Даваме възможност на нашите клиенти да организират по-гъвкаво свободния ден с любимите си хора. Неделното работно време е и подкрепа за малкия бизнес, който е активен седем дни в седмицата и сам организира дейността си. Той ще е облекчение и за големите търговци в натоварените периоди, които предстоят", заяви Лора Събева, управител на Еконт. Заради "пътните условия": Еконт рязко вдига цените

Това е втора новост в рамките на няколко месеца, която Еконт предприема в полза на клиентите. В началото на април всички офиси и куриери на Еконт удължиха работното си време в събота до 15:00 часа.

Новото работно време в офисите на Еконт ще позволи на клиентите да изпращат и получават пратки 7 дни в седмицата: поръчките от събота ще са налични още в неделя, а тези от неделя – в понеделник. В рамките на 24 часа, всеки потребител на Еконт в тези 21 офиса, ще може да вземе пратката си.

Офиси в следните градове ще очакват своите клиенти и в неделя: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Горна Оряховица, Добрич, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Русе, Сливен, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.

Повече подробности за адресите на офисите, отворени и в неделя, можете да намерите на сайта на компанията.

Отделно, в страната има и 35 Еконтомата, които работят денонощно. Чрез тези автоматизирани устройства клиентите на Еконт могат да изпращат и получават пратки сами, независимо от работното време на офисите.

Още от Компании


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички