7 знаменитости, които са учудващо пестеливи


7 знаменитости, които са учудващо пестеливи
Снимка: Getty Images/Guliver

4031

Когато си звезда с милиони в банковата си сметка, изкушенията са много. Можеш да си купиш няколко имения, десетки скъпи коли, яхта, частен самолет или дори остров. А можеш и да избереш по-скромния живот.

Второто са направили тези знаменитости, които - въпреки богатството и славата си - са изненадващо икономични, пише Business Insider.

Дженифър Лоурънс (на снимката) например е сред водещите имена в Холивуд, но години наред карала стария си Volkswagen. Според колегите ѝ колата изглеждала по-подходяща за прохождаща бедна актриса, но Дженифър си я харесвала и продължила да я ползва дори след участието ѝ в хитовата трилогия "Игрите на глада".

Питър Динклидж, известен с ролята на Тирион в сериала "Игра на тронове", печели по половин милион на епизод, но не се е главозамаял. Всъщност той продължава да живее със съпругата и дъщеричката си в същото си жилище в Ню Йорк, което са имали и преди успеха му.

Актрисите Кристен Бел и Сара Мишел Гелър и кънтри певицата Кери Ъндърууд пък са страстни почитателки на купоните за отстъпки, които са дават за американските супермаркети. И трите са споделяли, че ги събират и ползват редовно.

Дейв Грол от Foo Fighters води доста обикновен живот, когато не е на музикалната сцена. Единственото по-луксозно нещо, което си е позволил, е да си направи собствено звукозаписно студио.

Легендарният инвеститор Уорън Бъфет е сред най-богатите хора на планетата (състоянието му е 80 млрд. долара), но продължава да живее в къщата, която е купил преди 60 години и да кара стар Cadillac.

 

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83233
  • GBP
    1
    2.2729
  • JPY
    100
    1.1837
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички