7 звезди, които са напълно скарани с технологиите

7 звезди, които са напълно скарани с технологиите
Източник: Getty Images/Guliver

Някои популярни личности от шоубизнеса сякаш направо живеят в социалните мрежи. Те непрекъснато публикуват постове и снимки и рядко могат да бъдат видени без телефон в ръка. Други обаче никак не харесват манията по технологиите и предпочитат да си останат изолирани от нея, пише Business Insder. Сред тях са:

Уинона Райдър

В интервю от 2010 г. Райдър споделя, че никога не използва интернет и почти никога – компютър. „Пращам имейли чрез телефона си BlackBerry и толкова“, казва актрисата. Какво ли обаче прави, откакто BlackBerry спря производството си?

Джордж Клуни


Актьорът неведнъж е изразявал негативното си отношение към Facebook и Twitter. Попитан дали би се присъединил към Facebook, той отговаря: “Бих предпочел да ми направят клизма на живо по телевизията пред това“. А коментарът му за Twitter е: „Мисля, че всички известни личности, които имат Twitter, са тъпаци“.

Анджелина Джоли

През 2011 г. Анджелина Джоли заяви пред USA Today, че за първи път е отворила Amazon и е била изумена от опциите, които предлага. „Това е твърде много информация. Ще си остана на каталози“, каза звездата. Само няколко години по-рано тя бе признала, че не знае как да включи компютър.

Брад Пит


Почти бившият съпруг на Джоли също не се впечатлява от технологиите. Той е заявявал, че не желае да бъде част от „машината на публичността“ и не обича да използва компютър. „В интернет сякаш се продаваш. Не мога да се примиря с това“, казва Брад.

Елтън Джон

Популярният певец веднъж дори обяви, че интерент трябва да бъде спрян за 5 години за доброто на човечеството. Според него музикантите губят много от разпространението на песните им онлайн. „Трябва да излизаме навън и да протестираме наистина, вместо само да си изказваме мнението в мрежата“, убеден е британецът.

Еминем


„Не искам да се научавам как да използвам компютър. Ако го направя, ще седя пред него цял ден, четейки коментари за мен и това ще ме побърка“, споделя Еминем в интервю от 2010 г. Рапърът все пак има профил в Twitter, но не го използва особено често.

Дженифър Лоурънс

През 2014 г. Лоурънс заяви пред BBC Radio, че социалните мрежи и технологиите я „смайват“.„Не съм добра в използването на технологии. Не мога да се оправя дори с имейлите, а идеята за Twitter ми е немислима“, твърди актрисата.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.