7 звезди, които са се отказали от обещаващи кариери заради киното


7 звезди, които са се отказали от обещаващи кариери заради киното
Снимка: Getty Images

3804

Да, те невинаги са били известни. Преди да грабнат вниманието ни от големия екран, много холивудски знаменитости са се занимавали със съвсем различни неща. Не можем да не признаем, че сме доволни от факта, че киното ги е открило. И все пак – ето от какви кариери са се отказали някои от любимците ни.

Хю Грант – журналист. Британският актьор е завършил „Английска литература“ и преди да започне да се снима в киното, е пишел анотации и ревюта на книги в местни вестници.

Джери Спрингър - политик. Познаваме го като водещ на телевизионно предаване, но преди това той се е занимавал с политика и дори е бил кмет на Синсинати за кратко.

Еванджелин Лили (на снимката вдясно)- стюардеса. Актрисата доби популярност със сериала „Изгубени“ и с филмите "Хобитът" и „Ант-мен“. Преди години обаче тя работела като стюардеса – професия, която ненавиждала, затова и решила да се преориентира.

Хю Джакман (на снимката вляво) – учител по физическо. Представяте ли си Върколакът да ви казва колко обиколки на салона да направите? Е, именно с това се е занимавал Джакман преди култовите си роли в „Х-Мен“, „Ван Хелзинг“, „Клетниците“ и т.н.

Джерард Бътлър – адвокат. Завършил „Право“ в Университета в Глазгоу и дори започнал работа в адвокатска кантора. Бил уволнен, защото често закъснявал, а след това започнал да се снима в киното.

Елън Дедженеръс – правен асистент. Изключително популярната днес тв водеща и комедийна актриса е работила в адвокатска кантора доста време, преди да реши, че това не е за нея.

Кен Джонг - лекар. Комедиантът завършва „Медицина“, но има огромна страст към телевизията и киното. Затова решава да жертва лекарската кариера в името на седмото изкуство.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички