7 звезди, които заработват извън Холивуд

7 звезди, които заработват извън Холивуд
Източник: Getty Images/Guliver

Наистина е трудно да си представим, че любимите ни звезди имат амплоа, различно от това, в което сме свикнали да ги виждаме. Колкото и невъзможно да ни се вижда как Мадона пише детски книжки, очевидно в Холивуд всичко е възможно. Ето кои са най-непредсказуемите странични професии, които знаменитостите упражняват, въпреки ангажиментите си на екрана или сцената.

1. Матю Макконъхи - университетски професор

Студентите в Тексаския университет имат шанса да бъдат наставлявани от известния актьор Матю Макконъхи. Започвайки през септември 2019 г., Макконъхи ще преподава "Сценарий на екран" в Moody College в Катедрата за радио и телевизия. "Това е класът, който бих искал да съм учил, докато бях във филмово училище", каза актьорът.

2. Мадона - автор на детски книги

Мадона може и да е поп икона, но освен това е и страхотен автор на детски книги. През годините тя е написала няколко произведения за малчугани. Нейните истории се фокусират върху силата на момичетата и как да приемат себе си, за да открият какво е истинското им призвание.

3. Джъстин Тимбърлейк - новият собственик на Myspace

Джъстин Тимбърлейк е страхотен музикант, но има и своя собствена социална мрежа. Преди няколко години той инвестира 35 милиона долара, преобразявайки Myspace в напълно нова платформа, която е специално фокусирана върху музиканти и артисти.

4. Сандра Бълок – собственичка на пекарна

Няма как да не обичаме тази невероятна актриса. Сандра Бълок е сладка, талантлива, а също така има собствена пекарна в Остин, Тексас.

5. Том Селек – фермер на авокадо

Иконата на американското кино от 80-те, Том Селек, стопанисва собствена ферма за авокадо. Известният актьор притежава ранчо от 20 акра в Уестлейк Вилидж, Калифорния.

6. Стивън Сегал - полицай

Известният актьор всъщност е полицай на непълно работно време. Повече от десетилетие той е зам. началник на отдел в полицията на Луизиана, като преди това е преподавал бойни изкуства в полицейската академия.

7. Лейди Гага - съавтор на готварска книга

Лейди Гага си партнира с баща си, за да създадат готварска книга, пълна с вкусни италиански рецепти. Книгата се казва Joanne Trattoria Cookbook. Джо Германота, обичаният татко на певицата, е и собственик на ресторант Joanne Trattoria в Ню Йорк. На страниците на книгата Гага пише за традицонните семейни рецепти, които се предават от поколения.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.