8-те най-популярни сериала и предавания в момента

8-те най-популярни сериала и предавания в момента
Източник: iStock/Guliver

През есента голяма част от сериалите и телевизионните предавания излъчват новите си сезони. Анализаторската компания Parrot Analytics е направила проучване на аудиторията в САЩ, както и на споменаването на различните продукции в социалните мрежи, нелегалните им сваляния, блог постовете за тях и други фактори. На тази база тя представя класация на най-популярните телевизионни поредици през тази есен. Ето кои заемат челните осем места.

8. "Америка търси талант". В Щатите в момента върви тринадесетият сезон на риалити предаването, в което обикновени хора демонстрират своите необикновени таланти.

7. "Анатомията на Грей". Този медицински сериал явно никога няма да умре. Той продължава да привлича доста солидна аудитория, което е и причината в момента да върви неговият петнадесети сезон.

Вижте тази публикация в Instagram.

It’s time to talk. #GreysAnatomy

Публикация, споделена от Grey's Anatomy Official (@greysabc) на

6. "Светкавицата". Сериалът за свръхбързия супергерой се радва на голяма популярност и милиони зрители следят приключенията му.

5. "Saturday Night Live". Легендарното комедийно шоу със скечове върви по американската телевизия от 70-те години на миналия век и продължава да е много обичано от публиката.

4. "Игра на тронове". Сериалът няма нов сезон тази година, но причината да присъства в класацията е огромната му популярност като цяло - дори и без нови серии, той продължава да вълнува ума на феновете.

3. "Споджбоб". Странно или не, на трето място се нарежда любимата на децата анимация за Споджбоб и неговите приятели.

Вижте тази публикация в Instagram.

When your fav song comes on the AUX

Публикация, споделена от SpongeBob SquarePants (@spongebob) на

2. "Живите мъртви". Рейтингът на сериала пада с всеки следващ сезон, но той продължава да има лоялна база от почитатели, които го поддържат.

1. "Зловеща семейна история". На английски името на този популярен сериал е American Horror Story. Новият му сезон, започнал през септември, се приема много добре и държи милиони зрители пред малкия екран.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.