All Channels Communication Group разширява дейността си извън България


All Channels Communication Group разширява дейността си извън България
Снимка: All Channels Communication Group

3066

All Channels Communication Group официално обяви основаването на дружеството All Channels Austria, чийто централен офис бе открит снощи по време на специално събитие във Виена. Проектът се реализира съвместно с екип от добре познати и ключови местни професионалисти, популярни на пазара в Австрия със солиден опит в областта на комуникациите.

Управляващ директор на All Channels Austria е Александър Сладек, един от водещите експерти в областта на маркетинговите комуникации в страната. Сладек ще развива новата агенция, комбинирайки успешно дългогодишния опит на екипа си от местни професионалисти с цялостното know-how и експертиза, идващи по линия на All Channels Communication Group. Основна цел на All Channels Austria е да се развива с фокус върху творческия и дигитален пазар в Австрия.

„Впечатлени сме от творческите подходи на All Channels и силно вярваме, че това е възможната формула за успех и в Австрия. На местно ниво ще се фокусираме върху креативни решения и дигитални продукти, с които All Channels е добре познат лидер в Източна Европа“, каза Александър Сладек.

All Channels Communication Group е една от най-бързо растящите и награждавани агенции в региона на Централна и Източна Европа. Отварянето на офиса във Виена е естествено продължение и следваща важна крачка в посока новите предизвикателства, които ще помогнат на Групата да продължава да пише своята успешна история.

„Това е подходящ стратегически момент да надградим всичко, което постигнахме през последните 16 години. Правим го именно като разширим дейността си в чужбина. Целта ни е да предложим на австрийския пазар солидна експертиза и богато портфолио в областта на технологиите, дигиталните и криейтив услуги. Силно вярваме, че екипа от доказани местни професионалисти, работещ заедно с най-добрите експерти на All Channels Group, е уникалната комбинация за създаване на ефективни решения, с които да посрещнем нуждите на австрийския бизнес“, допълни Александър Дурчев, CEO на All Channels Communication Group.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички