БФБ обяви петия си ежегоден конкурс за стипендии


БФБ обяви петия си ежегоден конкурс за стипендии
Снимка: БГНЕС

2593

Българска фондова борса обявява ежегодния си конкурс за две стипендии за подпомагане явяването на изпит за първо ниво на професионалната акредитация Chartered Financial Analyst (CFA), съобщават от борсовия оператор. Отпускането на стипендиите е част от инициативите на БФБ за по-добро финансово образование в България и се провежда за пета поредна година. Това съобщиха от БФБ.

Стипендиите покриват стандартната такса за регистрация и ще бъдат предоставени на кандидати, които се явяват на изпита за първи път. За да бъдат допуснати до конкурса, кандидатите трябва да имат завършена или да са последна година бакалавърска степен, или да имат четиригодишен професионален опит. Конкурсът е отворен и за кандидати, които отговарят на условията и като комбинация от образование и професионален опит, който е натрупан в последните четири години.

Конкурсът ще се проведе в два кръга: подбор по документи, при който ще бъдат допуснати единствено кандидатите, отговарящи на изискванията, и изпит, който ще се проведе на 19 януари 2019 г.

Кандидатите трябва да представят: попълнен формуляр за кандидатстване, актуална автобиография, академична справка и мотивационно писмо.

Крайният срок за подаване на документи е 11 януари 2019 г., като те трябва да бъдат изпратени на адрес bse@bse-sofia.bg със следния Subject (Относно): CFA Scholarship 2019. Телефон за контакт +359 2 937 09 60.

Детайлна информация за предлаганите стипендии е достъпна и на страницата на БФБ.

Още от Пазари


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички