БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ - Светът на медицината, събран в едно изложение


БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ - Светът на медицината, събран в едно изложение
Снимка: IEC

6101

От 16 до 18 май в Интер Експо Център предстои да се проведе едно от най-значимите събития в медицинския бранш - БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Международното изложение с дългогодишна история ще събере за 52-и път на едно място специалисти и водещи фирми от индустрията, за да обменят опит и да покажат най-новото от света на медицината и денталната медицина. В рамките на три дни посетителите ще могат да разгледат над 850 бранда, да се срещнат с над 200 изложители, да се запознаят с повече от 250 иновации, както и да участват в богатата съпътстваща програма от демонстрации, лекции, семинари, практически курсове, презентации и др.

Организаторите отчитат силен ръст в записването на нови участици – над 55 нови фирми, с което общият брой на изложителите наброява над 200. Така тaзи година в БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ участие ще вземат директни изложители от 19 държави. Сред тях са България, Великобритания, Канада, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Швейцария, Франция, Гърция, Холандия, Турция, Словения и Латвия. Участие вземат и български производители на медицинска и дентална техника, оборудване, материал и консумативи. Това безспорно е гаранция както за разнообразие, така и за добра платформа за обмен на опит, контакти и полезни съвети.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2018 ще предложи богат набор от медицинска техника, оборудване, болнично и лабораторно обзавеждане; офталмологична апаратура и консумативи, технологии за естетичната медицина, ортопедия и рехабилитация; медицински инструменти и продукти на фармацията; дентална техника, оборудване и обзавеждане на клиники/кабинети; зъботехническо оборудване, апаратура, инструменти, материали и консумативи, както и продукти за дезинфекция и специализирано работно облекло.

Освен разнообразие от изложители, БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще предложи на всички посетители и богата съпътстваща програма. Тя ще включва демонстрации, лекции, семинари, практически курсове и презентации. Повече подробности и детайли може да прочетете тук.

За шеста поредна година международното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще зарадва петима специлисти, посетили събитието, с ваучер на стойност 2000 лв. Участие в традиционната инициатива ще може да вземе всеки посетител, попълнил анкетна карта. Победителите ще могат да използват ваучерите за закупуване на техника и консумативи от фирми изложители на „Булмедика/Булдентал 2018“. Целта на инициативата, както всяка година, е да се подпомогне стремежът на изложителите и на медицинските специалисти към по-висок стандарт и качество на здравното обслужване. Изложението ви очаква от 16 до 18 май в Интер Експо Център.

За повече информация може да посетите: http://bulmedica.bg

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички