Брадли Купър притежава състояние от над 100 млн. долара

Брадли Купър притежава състояние от над 100 млн. долара
Източник: Getty Images/Guliver

Филмът "Роди се звезда" бетонира мястото на Брадли Купър в "А" отбора на Холивуд, но дори и преди него актьорът заслужаваше особено внимание. 

По данни на Celebrity Net Worth богатството на Купър надхвърля 100 млн. долара. "Роди се звезда", на който американецът е режисьор, а и играе главната роля, спечели повече от 415 млн. долара приходи и получи множеството номинации за престижни награди.

Брадли Купър започва кариерата си с малки роли в романтични комедии. Вратата към голямата слава му отваря "Последният ергенски запой" от 2009 г. - бокс офис хит, за продължението на който актьорът получава цели 5 млн. долара.

През следващите години Купър се утвърди и като сериозен актьор и получи номинации за "Оскар" за филмите "Наръчник на оптимиста", "Американска схема" и "Американски снайперист". Комерсиалният успех на тези филми донесе в сметката му още 46 млн. долара.

Купър се изявява и като продуцент, а много от неговите почитатели бяха разочаровани, че не е номиниран за "най-добър режисьор" за "Роди се звезда" (въпреки че получи номинация за актьор). Очаква се в бъдеще той да продължи да се изявява активно именно като режисьор.

 

 

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.