Бременността на Меган Маркъл е струвала стотици хиляди долари


Бременността на Меган Маркъл е струвала стотици хиляди долари
Снимка: Getty Images/Guliver

8274

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл дари съпруга си - принц Хари, със син. Хари съобщи, че майката и бебето са добре и че е изключително щастлив и горд.

Докато чакаме още подробности около раждането, от Business Insider са направили разбор на разходите на Меган по време на бременността. Оказва се, че те никак не са били малки.

Партито преди раждането - т.нар baby shower - например се състоя в Ню Йорк и струваше 200 000 долара. То бе организирано от тенисистката Серина Уилямс, приятелка на Меган, а самата Меган летяла до САЩ в частен самолет, като пътуването възлязло на 100 000 долара.

Преди раждането херцозите на Съсекс реновирали детската стая в дома си за цели 65 000 долара. Трудно ни е да си представим какво ли е включвал толкова скъп ремонт (известно е само, че е направен с екологични материали), но за кралско бебе е нормално да има кралска спалня.

По време на бременността си Меган посещавала различни процедури, сред които акупунктура. За целта са похарчени над 11 000 долара.

През периода тя и Хари имаха и множество ангажименти. За да изглежда перфектно, херцогинята похарчи сериозна сума за гардероба си за бременни - около 500 000 долара.


Известно време преди голямото събитие Хари и Меган си взеха почивка и отседнаха в луксозен СПА комплекс в Англия. Престоят им там е струвал 43 000 долара.

Все още не са известни детайли от раждането, като според Business Insider може да е струвало между 2000 и 7000 долара в зависимост от това дали е било вкъщи или в болница, колко е платено на екипа и т.н.

Трябва да се има предвид, че тези разходи са поети лично от Хари и Меган с техни лични средства.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички