Българската аутсорсинг асоциация с нов изпълнителен директор


Българската аутсорсинг асоциация с нов изпълнителен директор
Снимка: БАА

2311

Светослав Иванов е новият изпълнителен директор на Българската аутсорсинг асоциация (БАА) с над 15 години опит на национално и международно ниво в областта на мениджмънта, бизнес развитието, бизнес операциите и предоставянето на услуги.

Богатата му експертиза обхваща оптимизацията на бизнес процесите, информационните технологии, продажбите на дребно и мобилните разплащания.

„В ролята си на изпълнителен директор на БАА ще работя усилено за постигането на целите на асоциацията – затвърждаването на България като водеща бизнес и аутсорсинг дестинация, стимулирането на иновациите в сектора и не на последно място подкрепата и развитието на качествено образование. Вярвам, че опитът ми ще е много полезен и че заедно с екипа ще успеем да разгърнем дейността на БАА не само на национално, но и на ниво Югоизточна Европа“, сподели Светослав Иванов.

Светослав се включва в сектора на оптимизацията на бизнес процесите като независим консултант през 2009 год. По-късно е заемал длъжностите главен мениджър „Доставка на услуги“ в Sutherland Global Services и директор „Продажби“ в Cellum, където заедно с екипа си разработват продукта за мобилни разплащания от ново поколение CellumPay. Международният му опит включва още позицията главен мениджър за Югоизточна Европа в Xerox DSE. Ръководил е и логистиката и операциите в Office 1 Superstore за Централна и Източна Европа. Светослав е бил главен изпълнителен директор на C3 Customer Contact Channels за България.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички