Джони Деп харчи по 2 млн. долара на месец. Ето за какво

Джони Деп харчи по 2 млн. долара на месец. Ето за какво
Източник: Getty Images/Guliver

Джони Деп отново "изгря" на страниците на таблоидите, но не заради роля във филм, а заради скандал с бившите си мениджъри. Той ги съди за сумата от 25 млн. долара, като твърди, че не са управлявали парите му правилно и са му донесли сериозни загуби.

Мениджърите обаче разкриват своя версия, която е доста любопитна. Според тях Джони харчи по цели 2 млн. долара на месец, за да поддръжа екстравагантния си начин на живот. Освен това често се появявал пиян на работа и карал снимачни екипи, състоящи се от десетки хора, да го чакат с часове.

За какво Деп харчи по 2 млн. на месец? Ето част от отговорите.

Актьорът притежава 14 къщи по целия свят, които гълтат своите ежемесечни разходи, тъй като всички са с прислуга на пълен работен ден. Той е собственик и на цели 45 луксозни автомобила.

Преди време Деп похарчи 18 млн. долара за огромна яхта, но според публикации в медиите е успял да я продаде през 2016 г.

В периода 2007 - 2008 г. той купува пет мезонета в Лос Анджелис. Към момента е продал два от тях. но другите все още са в негово владение.

Според бившите мениджъри на Деп, той лети само и единствено в частни самолети, което понякога му излиза по 200 000 долара на месец.

Актьорът харчи много и за своите хобита. Той има 70 уникални и много скъпи китари с колекционерска стойност. Всеки месец пък дава по 30 000 долара за вино, което му се доставя от различни краища на света.

Деп е известен с любовта си към екстравагантните аксесоари. Веднъж си тръгва от бижутериен магазин с покупки за 400 000 долара. Освен това обича да купува холивудски реликви. Притежава рокля на Мерилин Монро и вещи на Марлон Брандо за хиляди долари. Харчил е и милиони, за да попълни арт колекцията си, която съдържа над 200 творби на известни художници и скулптори.

За Деп работят 40 души, включително охраната му. Заплатите им му излизат поне по 300 000 долара на месец.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.