Джони Деп харчи по 2 млн. долара на месец. Ето за какво


Джони Деп харчи по 2 млн. долара на месец. Ето за какво
Снимка: Getty Images/Guliver

4818

Джони Деп отново "изгря" на страниците на таблоидите, но не заради роля във филм, а заради скандал с бившите си мениджъри. Той ги съди за сумата от 25 млн. долара, като твърди, че не са управлявали парите му правилно и са му донесли сериозни загуби.

Мениджърите обаче разкриват своя версия, която е доста любопитна. Според тях Джони харчи по цели 2 млн. долара на месец, за да поддръжа екстравагантния си начин на живот. Освен това често се появявал пиян на работа и карал снимачни екипи, състоящи се от десетки хора, да го чакат с часове.

За какво Деп харчи по 2 млн. на месец? Ето част от отговорите.

Актьорът притежава 14 къщи по целия свят, които гълтат своите ежемесечни разходи, тъй като всички са с прислуга на пълен работен ден. Той е собственик и на цели 45 луксозни автомобила.

Преди време Деп похарчи 18 млн. долара за огромна яхта, но според публикации в медиите е успял да я продаде през 2016 г.

В периода 2007 - 2008 г. той купува пет мезонета в Лос Анджелис. Към момента е продал два от тях. но другите все още са в негово владение.

Според бившите мениджъри на Деп, той лети само и единствено в частни самолети, което понякога му излиза по 200 000 долара на месец.

Актьорът харчи много и за своите хобита. Той има 70 уникални и много скъпи китари с колекционерска стойност. Всеки месец пък дава по 30 000 долара за вино, което му се доставя от различни краища на света.

Деп е известен с любовта си към екстравагантните аксесоари. Веднъж си тръгва от бижутериен магазин с покупки за 400 000 долара. Освен това обича да купува холивудски реликви. Притежава рокля на Мерилин Монро и вещи на Марлон Брандо за хиляди долари. Харчил е и милиони, за да попълни арт колекцията си, която съдържа над 200 творби на известни художници и скулптори.

За Деп работят 40 души, включително охраната му. Заплатите им му излизат поне по 300 000 долара на месец.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички