Единственото изложение за печат и реклама COPIS 2018 с разширено и по-мащабно издание


Единственото изложение за печат и реклама COPIS 2018 с разширено и по-мащабно издание
Снимка: IEC

10495

За сферата на печатните и рекламните комуникации периодът от 2 до 4 октомври ще бъде най-важният за 2018 г. За 7-и път в Интер Експо Център ще се проведе COPIS – единственото изложение в България, ориентирано към най-новите тенденции и развитието на технологиите в бранша. В присъствието на едни от най-успешните компании, събитието ще разгърне потенциала си, надхвърляйки досегашните си мащаби. Тазгодишното издание ще е впечатляващо и още по-интригуващо и благодарение на факта, че COPIS 2018 ще се проведе паралелно с първото издание на ТМТ Експо – изложението за текстил, машини и технологии.

„Поради големия интерес за участие в COPIS отворихме още една, трета изложбена зала“, отбелязват организаторите. И през тази година форумът ще бъде пресечна точка за бранша, платформа за разширяване на бизнеса, почва за посяване на идеи и територия за представяне на най-модерните технологии. Последното издание бе белязано от 35% ръст в посещението. „Форумът е показател за динамиката в сектора“, коментираха през 2017 г. присъстващите.

С основно значение за Югоизточна Европа

Изпълвайки изложбените зали на Интер Експо Център с палитра от цветове, възможности и високотехнологични идеи, COPIS е определян като основен форум за Югоизточна Европа. Ежегодно той дава изключителна по рода си възможност на експерти, компании и лидери в бранша да създават контакти и да изграждат визии за развитието на производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама.

И през 2018 г. събитието ще илюстрира последните технологични достижения при печата, дигитализацията и управлението на процесите в графичната индустрия, интегрирането на дигиталния печат в маркетинговия микс, най-актуалните възможности, които предоставят AR и VR технологиите за рекламистите, както и много други нововъведения.

ТМТ Експо – за първи път!

Влиянието на дигиталния печат в текстилната индустрия намира най-естественото си място в ТМТ Експо – изложението, посветено на материалите и технологиите в този бранш. Мащабното събитие, което е с първостепенно значение за сектора, ще се проведе от 2 до 4 октомври, паралелно с COPIS. Симбиозата между двете събития, които ще заемат обща площ от 10 000 кв.м, е предпоставка за създаване на професионална атмосфера от най-високо ниво.

Допълнителна информация за COPIS 2018 ще откриете на copi-s.bg, а всичко за ТМТ Експо ще намерите на tmtexpo.bg.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички