Ето как лесно да намирате евтини полети

Ето как лесно да намирате евтини полети
Източник: Thinkstock

Нискотарифните авиокомпании промениха индустрията на въздушния транспорт. Вече има множество изгодни оферти за евтини полети, но... коя е най-изгодната? Има няколко приложения и сайтове, които могат да ви помогнат да разберете, пише MakeUseOf.

1. SkipLagged (онлайн, Android, iOS)

Директните полети често са по-скъпи от тези с прекачвания. Сайтът Skiplagged е оптимизиран за намиране на най-евтиния билет между две дестинации, без значение от броя на прекачванията. Бъдете обаче готови за интересни и иновативни начини да достигнете до желаната от вас дестинация. Например ако пътувате от София до Франция, понякога може да се окаже, че е по-евтино да си купите билет от София до Испания с престой във Франция и просто да не се качите на вторият полет към Испания.

2. Hopper (Android, iOS)

Силата на Hopper е в това, че ви съветва кога е най-доброто време да летите и кога са най-евтините тарифи. Приложението проследява цените, персонализира офертите и ви помага да закупите билети.

3. TripStreak (онлайн)

В TripStreak можете да въведете всичките си предпочитания за полети и да ги класирате по желани от вас критерии. Когато търсите полети, TripStreak ще вземе под внимание всички ваши предпочитания за летене. Списъкът с приоритети включва най-ниска цена, най-малко връзки, продължителност на престоя, възстановими билети, Wi-Fi на борда и други.

4. All The Flight Deals (онлайн)

All The Flight Deals събира информация за полетите и ви показва онези, които са важни за вас. Приложението иска да въведете оригиналната си локация, след това ви показва всички оферти за полети от вашия град. Това е добра услуга, ако искате да пътувате, но нямате предвид определена дестинация.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.