Ето колко време от живота си ще загубите във Facebook

Ето колко време от живота си ще загубите във Facebook
Източник: iStock/Guliver

Замисляли ли сте се някога колко много време от живота си прекарваме в социалните мрежи? Проучване на маркетинг агенцията Mediakix си е поставило за задача да изчисли с точност именно това.

След обработка на данни, от агенцията са установили, че средностатистическият потребител прекарва 40 минути на ден в YouTube, 35 минути във Facebook, 25 минути в Snapchat, 15 минути в Instagram и само една минута в Twitter.

Ако тези числа се вземат за база, се оказва, че 5 години и 4 месеца от целия ни живот ще отидат за социални мрежи. Само във Facebook ще прекараме 1 година и 7 месеца от живота си.

Най-евтиният iPhone стана още по-евтин

Техманиаците по цял свят с нетърпение премиерата на новите iPhone 8 и iPhone 8 Plus, както и на юбилейния смартфон ...

За сравнение средностатистическият човек прекарва 7 години и 8 месеца в гледане на телевизия и 3 години и 5 месеца в хранене и пиене през живота си.

А пък ако ви е любопитно какво друго бихте могли да направите за въпросните 5 години и 4 месеца, от агенцията са дали няколко примера - можете да отидете до Луната и обратно 32 пъти, да изкачите Еверест 32 пъти, да изгледате сериала "Семейство Симпсън" 215 пъти или да разходите кучето си 93 000 пъти.

 

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.