Евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки в дебат за предприемачеството със студенти в Нов български университет


Евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки в дебат за предприемачеството със студенти в Нов български университет
Снимка:

2078

Как Европа стимулира младите и предприемчивите хора, какви механизми предлага, за да подкрепи техните бизнес идеи – това са само част от въпросите, на които ще отговорят евродепутатите Андрей Ковачев от ГЕРБ и Ангел Джамбазки от ВМРО в рамките на дискусията "Готови ли сте за собствен бизнес?". Събитието ще се проведе на 02.12.2016 г. (петък) от 12:00 часа в зала 310, корпус 1, Нов български университет (НБУ).

Всички предприемчиви студенти са добре дошли на дебата в НБУ, където ще бъдат обсъдени проблемите на младите хора в Европа и ще бъдат представени политиките на ЕС в тяхна подкрепа, в т.ч. за старт-ъпи и започване на собствен бизнес.

Събитието е част от проекта "Европа и аз", който Българското училище за политика “Димитър Паница” осъществява с подкрепата на Европейския парламент. Медийни партньори са Actualno.com и Expert.bg. Целта му е да провокира интереса и ангажираността на младите българи към работата на Европейския парламент и възможностите за тяхното развитие в рамките на Европейския съюз.

Догодина в рамките на проекта ще има още един дебат със студенти за ролята на свободните медии за демокрацията в европейския контекст, а също така и онлайн фотоконкурс, фотоизложба и дискусионен форум на тема: "Ще гласувам ли на следващите евроизбори и защо?".

Можете да се включите във всичките ни инициативи и да ни гостувате на събитията.

Ако нямате възможност да присъствате на събитието в НБУ, ще можете да го гледате онлайн в реално време на интернет страницата на проекта www.europeandi.bg и на Facebook страницата на проекта. Събитията ще се излъчват и от медийните ни партньори - на сайтовете Actualno.com и Expert.bg, както и на официалните им Facebook страници.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички