ГЕРБ пита Нинова предлагала ли е 30 млн. лева за лидерското място в БСП

ГЕРБ пита Нинова предлагала ли е 30 млн. лева за лидерското място в БСП
Източник: БГНЕС

Предлагала ли е Корнелия Нинова 30 млн. лева на Михаил Миков, за да се откаже от лидерското място в БСП? Това попита на пресконференция депутатът от ПГ на ГЕРБ Тома Биков.

„Докато гледах пресконференцията на БСП си мислех, че ако Корнелия Нинова беше депутат от ГЕРБ досега да е подала оставка 10 пъти“, коментира той. „Етическият стандарт в БСП е на малко по-ниско ниво. Задаваме този нов въпрос, чакаме отговора много бързо. Надяваме се да бъде с „да“ или не“, посочи депутатът от ГЕРБ, цитиран от "Фокус".

„Имаме доста сериозни източници на информация в тази посока. Ако замълчи, ще приемем, че отговорът е „да“‘. След като има претенцията да бъде морален стожер, нека отговори“, призова Биков.

Той уточни, че искат да разберат откъде са дошли тези 30 млн. лева, как биха били върнати и какви ангажименти са били поети.

В отговор на въпрос ще оттегли ли ГЕРБ доверието си от председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев, както направи президентът Румен Радев, Биков коментира: „По отношение на Пламен Георгиев, премиерът каза мнението ни. Позицията ни е ясна“.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.