Голяма част от София остава без топла вода заради ремонти

Голяма част от София остава без топла вода заради ремонти
Източник: iStock/Guliver

Столичната топлофикация започва от днес до 2-ри август планови ремонти, заради които ще бъде спряна топлата вода в района на ул. "6 септември". Заедно с това продължава и реконструкцията на топлопреносната мрежа по улица "Граф Игнатиев", предаде БНР.

"Топлофикация София“ продължава изпълнението на утвърдената от Столичния общински съвет ремонтна и инвестиционна програма за тази година. Целта е да се подобри надеждността на системата и да се осигури качествено топлоподаване през зимата, съобщават от дружеството.

По време на ремонтите това лято топлоподаването се преустановява поетапно и за по-кратко време, твърдят от там. От днес до 20 юли ще бъдат извършени ремонти по топлопроводите, захранващи кварталите "Лозенец“, "Дианабад“, "Изток“, "Изгрев“, "Гео Милев“, "Яворов“ и принадлежащите сгради.

Няма да бъде спирана топлата вода на кварталите "Иван Асен Втори“, "Подуяне-център“ и "Редута“, както и на сградите в квартал "Лозенец“. Тези райони ще бъдат захранвани от друг топлоизточник по време на ремонтите.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.