Хилари Клинтън чупи рекорди с новата си книга

Хилари Клинтън чупи рекорди с новата си книга
Източник: Getty Images/Guliver

Много време мина от президентските избори в САЩ, но американците все още искат да знаят "какво се случи". Именно това е заглавието на новата книга на Хилари Клинтън, загубилия кандидат на демократите.

Ако това може да бъде утеха за бившата Първа дама, поне творбата ѝ е на върха. За една седмица от публикуването си са продадени 300 000 копия и са счупени няколко рекорда.

Продадените хартиени копия (на цена 17.99 долара) са 168 000, а останалата бройка се допълва от електронния вариант (14.99 долара), аудио книгата и CD-то, пише Money.com.

Точно колко пари има шефът на Apple?

Изпълнителният директор на Apple Тим Кук вероятно е един от най-заетите хора на планетата. За щастие е и доста добр...

За издателството Simon & Schuster това е най-продаваната електронна книга от издаването на биографията на Стив Джобс през 2011 г. Също така е разбила рекорда за продажби на дигитални аудио книги.

За седмица "Какво се случи" е била допечатвана още три пъти и в момента от нея има 800 000 хартиени копия. Изкачва се бързо и в класацията за най-продавани книги на Amazon.

Рийз Уидърспун сподели най-страхотния съвет за кариерата, който е получавала

Освен актриса и носителка на "Оскар", Рийз Уидърспун е и бизнесдама - тя притежава успешна продуцентска компания. П...

"Очевидно всичко дискутирано през миналата година не е било достатъчно на хората. Те имат огромно желание да научат повече за тези исторически избори през погледа на Хилари Клинтън", казва изпълнителният директор на Simon & Schuster Каролин Рейди. 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.