Иванчева: Бюджетът ми за предизборната кампания е 2000 лева, дарени от граждани

Иванчева: Бюджетът ми за предизборната кампания е 2000 лева, дарени от граждани
Източник: Ива Иванова/ Аctualno.com

Вероятно и на втора инстанция ще бъдем осъдени, може да намалят присъдата от 20 на 10 години затвор. Това прогнозира бившият кмет на "Младост" Десислава Иванчева пред bTV. Вчера тя и заместничката ѝ Биляна Петрова бяха пуснати под домашен арест. Междувременно Иванчева започна да води и кампания за евроизборите.

"Не смятам, че съм невинна - аз съм невинна", каза Иванчева. По думите ѝ това, което се случва с нея, е "умишлено сплашване на гражданското общество."

На въпрос за повече подробности около кампанията ѝ за евродепутат, Иванчева каза, че при нея винаги нещата са интересни, а екипът, с който работи, е доста креативен.

"За разлика от политическите партии нашият бюджет е изключително малък. Става въпрос за десетки хиляди левове, а не стотици или милиони. Те са дадени от граждани, които вярват в нашата невинност. Имаме около 2000 лв.", каза още тя.

"За нас не е важно да имаме билбордове, за нас е важно хората да ни вярват и сами разказвайки историята за нас да се борим. Да ни подкрепят е по-важно, отколкото да изхарчим едни безсмислени пари за реклама", допълни бившата кметица.

"Европа е запозната с нашия случай, с тази бруталност и репресия, която се извършва с цел да няма гражданско общество. Имам усещането, че сме основоположници на зараждащо се гражданско общество, което има нетърпимост към серия, която се шуробаджанащината.", каза още Десислава Иванчева.

 

 

 

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.