Иванчева: Бюджетът ми за предизборната кампания е 2000 лева, дарени от граждани


Иванчева: Бюджетът ми за предизборната кампания е 2000 лева, дарени от граждани
Снимка: Ива Иванова/ Аctualno.com

2664

Вероятно и на втора инстанция ще бъдем осъдени, може да намалят присъдата от 20 на 10 години затвор. Това прогнозира бившият кмет на "Младост" Десислава Иванчева пред bTV. Вчера тя и заместничката ѝ Биляна Петрова бяха пуснати под домашен арест. Междувременно Иванчева започна да води и кампания за евроизборите.

"Не смятам, че съм невинна - аз съм невинна", каза Иванчева. По думите ѝ това, което се случва с нея, е "умишлено сплашване на гражданското общество."

На въпрос за повече подробности около кампанията ѝ за евродепутат, Иванчева каза, че при нея винаги нещата са интересни, а екипът, с който работи, е доста креативен.

"За разлика от политическите партии нашият бюджет е изключително малък. Става въпрос за десетки хиляди левове, а не стотици или милиони. Те са дадени от граждани, които вярват в нашата невинност. Имаме около 2000 лв.", каза още тя.

"За нас не е важно да имаме билбордове, за нас е важно хората да ни вярват и сами разказвайки историята за нас да се борим. Да ни подкрепят е по-важно, отколкото да изхарчим едни безсмислени пари за реклама", допълни бившата кметица.

"Европа е запозната с нашия случай, с тази бруталност и репресия, която се извършва с цел да няма гражданско общество. Имам усещането, че сме основоположници на зараждащо се гражданско общество, което има нетърпимост към серия, която се шуробаджанащината.", каза още Десислава Иванчева.

 

 

 

 

Още от Макроикономически поглед


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички