Избягаха ли туристите от Слънчев бряг? (ВИДЕО)

Избягаха ли туристите от Слънчев бряг? (ВИДЕО)
Източник: Pixabay

Видео, показващо празния Северен плаж в Слънчев бряг, набира популярност в социалните мрежи. То е заснето в събота преди обед и повдига въпроса дали туристите са избягали от най-популярния ни курорт. 

„В този период от сезона винаги посещаемостта е била в тези рамки, затова не мисля, че положението е толкова зле. От 10 юли стартира активният сезон и тогава курортите започват да се изпълват с туристи. Забелязва се лек спад на младежкия туризъм, който традиционно е в ранните периоди. Предполагам че това се дължи на активните проверки през изминалия сезон. Стараем се да привличаме повече млади летовници по нашето Черноморие”, коментира концесионерът Кирил Спасов пред Нова телевизия.

„Хотелите не са по-празни от същите периоди в предишни години. Местата за отсядане са достатъчно добре заети за такъв междинен период от сезона. Цените до 10 юли са по-ниски за всички хотели. Решилите да почиват на Българското Черноморие, до тази дата, могат да намерят изгодни оферти за висококачествена услуга, която ще предложим и във високия ценови сезон”, каза Стойка Терзиева, представител на Съюза на собствениците в „Слънчев бряг”.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.